Verwachte telefoons vergelijken en pre-orderen

Nieuwsgierig naar welke telefoons er komend jaar worden verwacht? Op deze pagina vind je de populairste te verwachten smartphones. De toestellen die aan dit overzicht worden toegevoegd zijn helaas nog niet leverbaar in de winkels, maar kan je binnen enkele maanden verwachten of alvast bestellen via een pre-order. Zodra er meer bekend is over de leverdatum van jouw gewenste smartphone vind je daar meer over op ons blog of in de toestelinformatie van de smartphone. Een aantal smartphones in dit overzicht zijn al wel uitgebracht, maar kan je via een pre-order bestellen. Door te pre-orderen verzeker je jezelf ervan dat je de nieuwe telefoon als eerste in huis hebt. Ben je op zoek naar de telefoons die je vandaag al kunt kopen? Vergelijk alle populaire telefoons op deze pagina.
Staat jouw verwachte telefoon hier nog niet tussen?

Vergelijk de toekomstige telefoons van 2019

Weet je al precies welke volgende smartphone je wilt kopen? En wil je graag van te voren op de hoogte worden gebracht van al het nieuws over deze toestellen? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Tegenwoordig kunnen we met vrij veel zekerheid al zeggen welk telefoons er aan zitten te komen. We weten bijvoorbeeld al vrij snel wat de naam van de opvolger van de nieuwste iPhone of Samsung Galaxy S gaat worden. Op deze pagina verzamelen we de informatie van toekomstige smartphones. Zo weet je meteen welke toestellen er aan zitten te komen en dat kan helpen om een weloverwogen beslissing te nemen bij het uitkiezen van een nieuw toestel.

Pre-order je gewenste smartphone

Om zeker te zijn dat je als eerste een nieuwe telefoon in huis hebt, bieden veel fabrikanten tegenwoordig de mogelijkheid om hun vlaggenschip te pre-orderen. Dit betekent dat je hem kunt bestellen voordat hij leverbaar is. En je ontvangt hem dan op de allereerste dag dat hij wordt uitgeleverd. Zeker bij de nieuwste iPhone of Samsung Galaxy kan dit nog weleens wat voordeel opleveren. Vaak is zo'n populaire telefoon direct uitverkocht en door hem van te voren te bestellen (ook wel reserveren genoemd) voorkom je dat je onnodig lang moet wachten. Ben jij ook zo iemand die graag als eerste de nieuwste smartphone in huis haalt? Dan weet je bij dezen dus wat je moet doen.

Niet ieder toestel in dit overzicht is nu al te pre-orderen. Wij krijgen regelmatig informatie over smartphones die er aan zitten te komen en willen je daar graag al over informeren. We weten dan vaak al wel hoe het toestel gaat heten en wat hij volgens de laatste geruchten aan specificaties gaat krijgen. Deze smartphones worden dan binnen enkele maanden verwacht. Heb je vragen over toekomstige smartphones? Onze telecomspecialisten staan je hierover graag te woord.

Keuzehulp: