-
Belsimpel
 • Contactinformatie

 •  
 • Telefoon:
 • 050 - 210 34 04
  (dagelijks 9:00 - 23:30 uur)
 •  
 • Email:
 • info@belsimpel.nl
 •  
 • Website:
 • www.belsimpel.nl
 •  
 • Postadres
  Belsimpel.nl
  Postbus 3023
  9701 DA Groningen

  Winkel (bestelling afhalen)
  Belsimpel.nl
  Waagstraat 1
  9712 JX Groningen

Belsimpel informatie

Het internetbedrijf MobielWerkt B.V. is de drijvende kracht achter Belsimpel.nl. In 2006 starten 2 studenten het bedrijf wat inmiddels is uitgegroeid tot de meest bekende webwinkel voor mobiele telefonie in de ruimste zin van het woord. Toch is het pas in 2007 dat de website Belsimpel.nl werkelijk het levenslicht ziet en na amper 2 jaar wordt de website al bekroond tot e-tailer van het jaar in deze branche. Na deze nominatie is er geen stoppen meer aan en stijgt de omzet flink en worden er ook veel meer orders verwerkt. Vanaf 2010 tot en met 2014 worden er nog diverse prijzen toegekend aan Belsimpel en het is ook in 2014 dat Belsimpel.nl hun eerste winkel in Groningen opent op de Vismarkt.

Enkele belangrijke factoren die Belsimpel tot een succes hebben gemaakt is onder andere de ruime openingstijden ten opzichte van andere webshops. Ook de ruime voorraad en de efficiënte logistiek hebben enorm bijgedragen aan het succes van deze webwinkel, want voor 23:30 besteld is de volgende dag in huis. Sinds 2015 is het ook mogelijk om leveringen op zondag te laten uitvoeren door Belsimpel en hiermee heeft de webwinkel wederom een uniek dienst er bij die wij niet gua terugzien bij andere telecomwinkels. Het is dus niet voor niets dat Belsimpel tot de grootste e-tailer op het gebied van telecom genoemd wordt. Hier heeft het bedrijf dan ook in korte tijd hard aan gewerkt.

Qua aanbod is bij Belsimpel alles terug te vinden. Van het meest exotische model tot de meest vreemde accessoires. Het aanbod is erg compleet en de aanbiedingen zijn helder en overzichtelijk. Bestellen is snel gedaan en ook erg helder van opzet. De website biedt voldoende informatie om je goed te kunnen oriënteren voor een nieuwe smartphone met een korte introductie over de GSM, specificaties, accessoires en prijzen in combinatie met een abonnement. Al met al een complete webshop voor diegene die een serieuze partij zoeken!

Bezoek Belsimpel »

Belsimpel aanbiedingen

1
Apple iPhone 6S
iPhone 6S300 minuten + 500MB€ 7,50 p/mToestel: € 9,50 p/m
Bekijk aanbieding
2
Apple iPhone 7
iPhone 7300 minuten + 500MB€ 7,50 p/mToestel: € 10,50 p/m
Bekijk aanbieding
3
Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S8300 minuten + 500MB€ 7,50 p/mToestel: € 17,00 p/m
Bekijk aanbieding
4
Apple iPhone 7 Plus
iPhone 7 Plus300 minuten + 500MB€ 7,50 p/mToestel: € 13,00 p/m
Bekijk aanbieding
5
Apple iPhone 8
iPhone 8200 minuten + 1GB€ 8,00 p/mToestel: € 18,00 p/m
Bekijk aanbieding
Bekijk alle Belsimpel aanbiedingen

Reviews

Gemiddelde beoordeling:
Door: Mart uit OssVerkoop onder valse voorwendselen en slechte tot geen garantie bij Belsimpel.nl De eerste (en enige) ervaring die ik heb gehad met Belsimpel is een zeer slechte t.a.v. de garantie en klachtenafhandeling, 2 maanden na de aankoop van een Samsung Galaxy XCover 3. Het toestel is me verkocht met de volgende beschrijving (kopie van de website): "De Samsung Galaxy Xcover 3 is voorzien van een IP-67 certificering. Dit betekent dat het toestel niet alleen stofdicht, maar ook waterproof is. De telefoon kan bijvoorbeeld wel een half uur lang onder water zijn tot een diepte van 1 meter. Dit betekent dat bellen in de regen geen enkel probleem meer is en dat ook een bezoek aan het strand geen risico meer is voor uw smartphone. U kunt dus nu ook onder water foto’s maken met de 5-megapixel camera." Nu heb ik het toestel één keer gebruikt om onder water foto's te maken. Hierbij is het toestel enkele minuten niet verder dan 30 tot 40 cm onder water geweest. Bij het boven water halen van het toestel reageerde het scherm niet en heb ik het uitgezet. Er bleek water in te zijn gekomen, hetgeen volgens de specificatie van Belsimpel niet zou mogen onder deze omstandigheden. Na opsturen naar de door Belsimpel aangewezen reparatiedienst gaf deze dienst mij te kennen dat het toestel waterschade had en derhalve buiten de garantie valt. Terwijl met aangeeft dat het toestel IP67 gecertificeerd is en je er onder water foto's mee kunt maken. Na veel mailen en bellen met Belsimpel steeds weer nul op het rekest: "de schade aan het toestel valt buiten de garantie en je moet maar met Samsung contact opnemen, dat kan Belsimpel niet doen voor je". Dit blijft met men bij Belsimpel bij hoog en laag beweren. Uiteindelijk heb ik Samsung maar eens gebeld en deze verwijzen me terug naar Belsimpel omdat zij voor mij het aanspreekpunt zijn. Al met al: BEZINT EER GE BEGINT met aankopen bij Belsimpel.nl, GOEDKOOP BLIJKT WEDEROM DUURKOOP! BETER NIET AAN BEGINNEN, IK HEB MIJN LESJE GELEERD!
Prijs
Kwaliteit
Klantenservice
Totaalscore
Door: Anke uit EnschedeNieuw abonnement bij KPN afgesloten via Belsimpel, met een Samsung Galaxy S6 erbij. Ik hoefde bij hetzelfde soort abonnement minder voor de telefoon bij te betalen als ik via Belsimpel bestelde, de voordelen van 2 KPN abonnementen op 1 adres bleven gewoon. Omdat ik overstapte naar KPN moest ik wat contracten tekenen, alles kon heel gemakkelijk via hun site geupload worden. Overal netjes een bevestiging van gehad en binnen een paar dagen was alles geregeld en had ik de telefoon in huis. Ik heb nummerbehoud aangevraagd en heb daar meerdere berichten en informatie over gehad om me op de hoogte te houden. Erg tevreden dus!
Prijs
Kwaliteit
Klantenservice
Totaalscore

Schrijf ook een review over Belsimpel!

Prijs
Kwaliteit
Klantenservice
Totaalscore
Klik op de afbeelding voor een nieuwe opgave
=
Apple telefoons
Samsung telefoons
Huawei telefoons
Sony telefoons
LG telefoons
Nokia telefoons
Honor telefoons
Motorola telefoons