-
Ben
 • Contactinformatie

 •  
 • Telefoon:
 • 0800-2462468
  (ma-vr: 09:00 - 20:00)
 •  
 • Website:
 • www.ben.nl
 •  
 • Adres Ben
  Waldorpstraat 60
  2521 CC Den Haag

Ben informatie

Ben is een populaire telecomaanbieder in ons land. De provider is onderdeel van T-Mobile en maakt dan ook gebruik van zijn landelijke dekking. Wie aan Ben denkt, denkt hoogstwaarschijnlijk meteen aan de reclamezin "Ik ben Ben!". Toen Ben in 1999 opgericht werd begon het direct met een duidelijke reclameboodschap waarin Ben zich voorstelde als nieuwe provider in Nederland. Destijds boden ze enkel een dekking aan in de Randstad. In 2002 kwam Ben volledig in handen van de Duitse telecomprovider T-Mobile. De merknaam Ben werd in 2003 omgedoopt naar T-Mobile om vervolgens in 2008 weer als tweede merk naast T-Mobile in ons land terug te komen. Ditmaal als goedkope sim only provider. Sinds enkele jaren is Ben ook weer actief met de verkoop van toestellen en biedt het nu zijn diensten als volwaardige tweede provider van T-Mobile.

Het aanbod van Ben

Ben richt zich vooral op Sim Only en goedkope abonnementen. Ze willen zich duidelijk onderscheiden in prijs. Ben adverteert vooral met voordelige aanbiedingen en goedkope telefoons. Net als bijvoorbeeld hollandsnieuwe, biedt Ben ook alleen de goedkopere smartphones of de telefoons van het jaar daarvoor aan. De nieuwste iPhone of de allerduurste Samsung Galaxy zal je er niet zo snel vinden, maar bijvoorbeeld wel de Samsung Galaxy van een jaar geleden. Dit alles wordt aangeboden op het inmiddels betrouwbare 4G-netwerk van T-Mobile.

De webshop van Ben

De webshop van Ben is overzichtelijk en werkt intuïtief. Wij hebben niet lang ergens naar hoeven zoeken en dat is bij andere webwinkels weleens anders geweest. Je maakt je keuze door eerst een toestel uit te zoeken. Daarna kan je kiezen tussen enkele bundels. Dit zijn er niet te veel waardoor de keuze snel gemaakt is. Daarna volgt het bestelproces.

Bezoek Ben »

Ben aanbiedingen

1
Apple iPhone 7
iPhone 7200 minuten + 1GB€ 7,00 p/mToestel: € 14,00 p/m
Bekijk aanbieding
2
Apple iPhone XR
iPhone XR200 minuten + 1GB€ 7,00 p/mToestel: € 27,00 p/m
Bekijk aanbieding
3
Samsung Galaxy A51
Samsung Galaxy A51200 minuten + 2.5GB€ 8,00 p/mToestel: € 10,00 p/m
Bekijk aanbieding
4
Samsung Galaxy A71
Samsung Galaxy A71onbeperkt bellen + 1GB€ 9,00 p/mToestel: € 14,00 p/m
Bekijk aanbieding
5
Huawei P30 Lite
Huawei P30 Lite200 minuten + 1GB€ 7,00 p/mToestel: € 9,00 p/m
Bekijk aanbieding
Bekijk alle Ben aanbiedingen

Reviews

Gemiddelde beoordeling:
Door: Steven Blom uit Overdinkel Heb hier laatst een telefoon met abonnement aangeschaft, maar dit zorgde direct voor een probleem. Heb over het verloop van 2 weken vervolgens 8x met Ben moeten bellen, voordat het opgelost was. Schandalig!
Prijs
Kwaliteit
Klantenservice
Totaalscore

Schrijf ook een review over Ben!

Prijs
Kwaliteit
Klantenservice
Totaalscore
Klik op de afbeelding voor een nieuwe opgave
=
Apple telefoons
Samsung telefoons
Huawei telefoons
Sony telefoons
LG telefoons
Nokia telefoons
Honor telefoons
Motorola telefoons