-
Mobiel.nl
 • Contactinformatie

 •  
 • Telefoon:
 • 070 - 301 03 01
  (ma-vr 9:00 - 22:00, zondag 10:00 - 18:00)
 •  
 • Email:
 • info@mobiel.nl
 •  
 • Website:
 • www.mobiel.nl
 •  
 • Postadres
  Mobiel.nl
  Postbus 155
  2260 AD Leidschendam

Mobiel.nl informatie

Studentmobiel is van naam veranderd en gaat sinds maart 2016 als Mobiel.nl door het leven. Deze naamswijziging heeft plaats gevonden omdat Studentmobiel het imago had dat de aanbiedingen enkel geldig waren voor studenten, terwijl iedereen van deze aanbiedingen kon profiteren. Met Mobiel.nl heeft Studentmobiel deze verwarring meteen uitgesloten en zijn ze klaar voor de toekomst. Een nieuwe frisse, duidelijke naam. Mobiel.nl behoort tot een van de grootste onafhankelijke telecomwebshops van Nederland. Waar het bedrijf in eerste instantie enkele abonnement verkocht aan studenten heeft de webshop deze visie laten varen en is inmiddels de webshop voor iedereen toegankelijk. Het aanbod van Mobiel.nl is enorm. Zo heeft deze webshop vrijwel elk merk in het assortiment en biedt het ook contracten aan van elke provider. Het is dus een compleet assortiment van toestellen en providers met leuke aanbiedingen en hoge kortingen.

Het selecteren van het juiste abonnement of toestel is bij Mobiel.nl absoluut geen probleem en je hebt dan ook snel datgene gevonden wat jij zoekt. Het verder samenstellen met bijvoorbeeld extra bundels is ook in enkele muisklikken geregeld en binnen de kortste keren kun je de gegevens invullen. En als je dan met veel ongeduld zit te wachten op de nieuwe aanwinst kun je ook bij Mobiel.nl kiezen voor een 24 uurs levering. Je hebt dan gegarandeerd binnen 24 uur het gewenste toestel met het abonnement in huis. Dit is een stukje extra service die je niet veel zal tegenkomen in andere webshops.

Dat Mobiel.nl inmiddels een bekende webshop is is ook niet geheel onterecht. Zo heeft deze webshop meerdere malen een prijs in de wacht gesleept, waaronder Beste Telecom E-tailer en een prijs van Tele2 voor de beste webshop. Beide prijzen zijn in 2013 uitgereikt en nog steeds dragen zij deze prijzen met trots. Elke dag werkt Mobiel.nl aan verbetering van hun service en productaanbod. En ondanks het enorme assortiment heeft deze webshop alles netjes op een rijtje gezet en zul je ook niet snel verdwalen in het enorme aanbod van abonnementen en smartphones. Wie dus graag een compleet overzicht wil hebben in aanbod kan heel snel slagen bij Mobiel.nl.

Bezoek Mobiel.nl »

Mobiel.nl aanbiedingen

1
Apple iPhone 7
iPhone 7200 minuten + 1GB€ 7,00 p/mToestel: € 11,00 p/m
Bekijk aanbieding
2
Apple iPhone 7 Plus
iPhone 7 Plusonbeperkt bellen + 6GB€ 14,50 p/mToestel: € 14,00 p/m
Bekijk aanbieding
3
Apple iPhone 8
iPhone 8onbeperkt bellen + 2.5GB€ 11,00 p/mToestel: € 18,50 p/m
Bekijk aanbieding
4
Apple iPhone 8 Plus
iPhone 8 Plusonbeperkt bellen + 1GB€ 9,00 p/mToestel: € 20,00 p/m
Bekijk aanbieding
5
Apple iPhone XR
iPhone XR200 minuten + 1GB€ 8,00 p/mToestel: € 25,00 p/m
Bekijk aanbieding
Bekijk alle Mobiel.nl aanbiedingen

Reviews

Gemiddelde beoordeling:
Door: Job Delsman uit BennekomFijne site, goede prijs en volgende dag al in huis.
Prijs
Kwaliteit
Klantenservice
Totaalscore

Schrijf ook een review over Mobiel.nl!

Prijs
Kwaliteit
Klantenservice
Totaalscore
Klik op de afbeelding voor een nieuwe opgave
=
Apple telefoons
Samsung telefoons
Huawei telefoons
Sony telefoons
LG telefoons
Nokia telefoons
Honor telefoons
Motorola telefoons