-
Samsung
 • Contactinformatie

 •  
 • Telefoon:
 • 088-9090100
  (ma-vr 8:00 - 21:00, za: 10:00 - 16:00)
 •  
 • Website:
 • www.samsung.com
 •  
 • Postadres
  Samsung Electronics Benelux
  Evert van de Beekstraat 310
  1118 CX Schiphol

Samsung informatie

Samsung is één van de bekendste namen voor elektronica producten in Nederland. De fabrikant uit Zuid-Korea is op verschillende gebieden zelfs de beste fabrikant in de wereld. Zo zijn de snelste SSD kaarten van Samsung en is het merk in smartphones de absolute nummer één. Kortom het is één van de grootste consumenten elektronica bedrijven in de wereld. Het innovatieve merk maakt flinterdunne AMOLED televisies en ook stoere wearables. Producten die je op verschillende locaties kunt kopen en in verschillende webwinkels. Zelf heeft de vernieuwende fabrikant ook een overzichtelijke webwinkel, de Samsung webshop. Daar vind je een compleet overzicht van alle technische hoogstandjes die de fabrikant uit Zuid-Korea kan leveren. Vaak kun je hier als eerste de nieuwste high tech technieken bestellen. Zelfs nog voordat ze in de winkels liggen.

In deze complete elektronica webshop van Samsung vind je uiteenlopende consumenten elektronica van snelle 2 terabyte SSD kaarten tot volledige artificial intelligence koelkasten. Samsung biedt je aantrekkelijke deals en hier kun je als eerste de nieuwste high tech producten kopen. Het aanbod is groot en zeer compleet. De Samsung webwinkel is onderverdeeld in vijf overzichtelijke categorieën; smartphones & tablets, wearables, TV & Audio, huishoudelijk en IT / accessoires. In de eerste categorie vind je natuurlijk de beste Galaxy smartphones en tablets met aantrekkelijke aanbiedingen. Onder het kopje wearables vind je de laatste Gear 360 en New Gear VR en de volledige de slimme smartwatch Gear range. Koelkasten, wasmachines en stofzuigers zijn te koop onder het kopje huishoudelijk. Wist je dat Samsung zelfs robot stofzuigers maakt? Onder IT vind je verschillende Monitoren en handige accessoires. Kortom alle benodigde elektronica voor in huis onder één overzichtelijke webshop.

Waarom direct je producten via de prettige webwinkel van Samsung zelf kopen? De fabrikant biedt via de eigen webwinkel haar nieuwste producten aan en jij kunt als eerste de nieuwste technologie van hoogwaardige kwaliteit in huis halen. Daarbij geniet je van de laatste Samsung deals en aanbiedingen.

Bezoek Samsung »

Samsung aanbiedingen

1
Samsung Galaxy A41
Samsung Galaxy A41Los toestel: € 299,00
Bekijk aanbieding
2
Samsung Galaxy A51
Samsung Galaxy A51Los toestel: € 319,00
Bekijk aanbieding
3
Samsung Galaxy S20
Samsung Galaxy S20Los toestel: € 799,00
Bekijk aanbieding
4
Samsung Galaxy S20 Plus
Samsung Galaxy S20 PlusLos toestel: € 1099,00
Bekijk aanbieding
5
Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10Los toestel: € 609,00
Bekijk aanbieding
Bekijk alle Samsung aanbiedingen

Reviews

Er is nog geen review van Samsung, schrijf jij de eerste?

Schrijf ook een review over Samsung!

Prijs
Kwaliteit
Klantenservice
Totaalscore
Klik op de afbeelding voor een nieuwe opgave
=
Apple telefoons
Samsung telefoons
Huawei telefoons
Sony telefoons
LG telefoons
Nokia telefoons
Honor telefoons
Motorola telefoons