-
T-Mobile
 • Contactinformatie

 •  
 • Telefoon:
 • 0800-7123
  (ma-vr 08:00 - 21:00, za-zo 09:00 - 17:30)
 •  
 • Website:
 • www.t-mobile.nl
 •  
 • Adres T-Mobile
  Waldorpstraat 60
  2521 CC Den Haag

T-Mobile informatie

T-Mobile is een van oorsprong Duits bedrijf en is onderdeel van de “Deutsche Telekom”. In ons land werd T-Mobile vooral bekend nadat ze de provider Ben hadden overgenomen. Destijds kenden wij in Nederland nog geen T-Mobile en dat bleef zo totdat de naam Ben overging in T-Mobile. Hoewel T-Mobile in ons land een lange tijd geen goede naam heeft gehad en aardig wat last heeft gehad van storingen, is het pas echt gaan groeien nadat Apple de iPhone exclusief aanbood in combinatie met een abonnement van T-Mobile. De eerste jaren dat de iPhone in ons land beschikbaar was, kon je deze enkel los kopen of in combinatie met een T-Mobile abonnement. Je kon er dus niet omheen.

Vandaag de dag mag T-Mobile zich met recht één van de grote providers in Nederland met een eigen netwerk noemen. Van een provider met regelmatig storing en een niet al te beste klantenservice, zijn ze gegroeid naar een provider met een landelijke dekking, meer dan 1700 werknemers in Nederland en vele miljoenen tevreden klanten.

Over de webshop van T-Mobile

Als je de webshop van T-Mobile bezoekt zal je merken dat het aanbod daar uitgebreid genoeg is, maar wel minder smartphones bevat dan je gewend bent bij een grotere onafhankelijke webwinkel zoals Belsimpel.nl of GSMweb.nl. Je zal echter ongetwijfeld kunnen slagen want ze hebben over het algemeen de nieuwste en populairste telefoons van dit moment in hun assortiment. Uiteraard zullen ze ook altijd de nieuwste iPhone verkopen, maar hebben ze hierover niet meer het alleenrecht.

In tegenstelling tot vele andere providers hoef je bij T-Mobile geen aansluitkosten te betalen. Daarnaast kan je gebruik maken van gratis nummerbehoud en kan je binnen 14 dagen je product retourneren als je er niet tevreden over bent. T-Mobile levert zijn producten gratis aan de deur op iedere werkdag. Wil je je toestel liever zelf ophalen, dan is dat ook mogelijk bij een van de T-Mobile winkels in ons land.

Bezoek T-Mobile »

T-Mobile aanbiedingen

1
Apple iPhone 7
iPhone 7120 minuten + 5GB€ 17,50 p/mToestel: € 0,00 p/m
Bekijk aanbieding
2
Apple iPhone XR
iPhone XR120 minuten + 5GB€ 17,50 p/mToestel: € 0,00 p/m
Bekijk aanbieding
3
Apple iPhone XS
iPhone XS120 minuten + 1GB€ 13,50 p/mToestel: € 0,00 p/m
Bekijk aanbieding
4
Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10120 minuten + 1GB€ 14,50 p/mToestel: € 0,00 p/m
Bekijk aanbieding
5
Apple iPhone 11
iPhone 11onbeperkt bellen + 1GB€ 17,00 p/mToestel: € 0,00 p/m
Bekijk aanbieding
Bekijk alle T-Mobile aanbiedingen

Reviews

Gemiddelde beoordeling:
Door: Eric uit AmsterdamPrima service altijd van T-Mobile. Belangrijkste voor mij is dat ze goedkope bundels in de niet Europese landen hebben!
Prijs
Kwaliteit
Klantenservice
Totaalscore

Schrijf ook een review over T-Mobile!

Prijs
Kwaliteit
Klantenservice
Totaalscore
Klik op de afbeelding voor een nieuwe opgave
=
Apple telefoons
Samsung telefoons
Huawei telefoons
Sony telefoons
LG telefoons
Nokia telefoons
Honor telefoons
Motorola telefoons