-
wehkamp

wehkamp informatie

Wehkamp is één van Nederlands grootste en oudste warenhuizen. Het bedrijf telt op dit moment 1.7 miljoen vaste klanten die jaarlijks goed zijn voor meer dan 7 miljoen bestellingen. Daarmee behoort Wehkamp tot de grootste leveranciers van consumentenproducten in ons land. Het bedrijf heeft een uitgebreid assortiment dat bestaat uit zo'n 180.000 verschillende artikelen, waarvan smartphones slechts een beperkt deel uitmaken. Desalniettemin kan je bij Wehkamp uitstekend uit de voeten als je op zoek bent naar een losse smartphone. Het bedrijf heeft vrijwel alle populaire toestellen op voorraad en staat bekend om een scherpe prijs met vaak zeer interessante aanbiedingen

Begonnen als beddenzaak

Wat veel mensen over de Wehkamp niet weten is dat het bedrijf oorspronkelijk begon met de verkoop van matrassen en beddengoed. Wehkamp is opgericht in 1952 en verzond matrassen via een magazijn in Slagharen. Inmiddels is Wehkamp uitgegroeid tot een warenhuis waar je terechtkunt voor werkelijk alles. Of je nu op zoek bent naar kleding, een nieuwe wasmachine, een bed, matras, stereotoren, televisie of waarschijnlijk in jouw geval op dit moment een smartphone. Dat is waarschijnlijk de reden dat je op deze pagina terecht bent gekomen.

Uitgebreid assortiment smartphones

Als je op zoek bent naar een losse smartphone, is de kans groot dat je bij Wehkamp zal slagen. De webwinkel heeft een uitgebreid aanbod bomvol aanbiedingen. De prijzen van Wehkamp zijn behoorlijk concurrerend terwijl de service van het bedrijf tot de absolute top behoort. Een klantenservice die 7 dagen in de week bereikbaar is van 8:00 uur tot 23:00 in de avond, een soepele retourregeling, geen verzendkosten en een jarenlange geschiedenis zorgen ervoor dat je niks tekort komt.

Bezoek wehkamp »

wehkamp aanbiedingen

1
Samsung Galaxy A21s
Samsung Galaxy A21sLos toestel: € 202,00
Bekijk aanbieding
2
Samsung Galaxy S20
Samsung Galaxy S20Los toestel: € 959,00
Bekijk aanbieding
3
Huawei Y6s
Huawei Y6sLos toestel: € 139,00
Bekijk aanbieding
4
Apple iPhone XR 128GB
iPhone XR 128GBLos toestel: € 759,00
Bekijk aanbieding
5
Samsung Galaxy Z Flip
Samsung Galaxy Z FlipLos toestel: € 1499,00
Bekijk aanbieding
Bekijk alle wehkamp aanbiedingen

Reviews

Er is nog geen review van wehkamp, schrijf jij de eerste?

Schrijf ook een review over wehkamp!

Prijs
Kwaliteit
Klantenservice
Totaalscore
Klik op de afbeelding voor een nieuwe opgave
=
Apple telefoons
Samsung telefoons
Huawei telefoons
Sony telefoons
LG telefoons
Nokia telefoons
Honor telefoons
Motorola telefoons