Vergelijk mobiele abonnementen van Telfort


Bekijk Telfort sim only abonnementen Bekijk alle toestellen met Telfort Bekijk de veelgestelde vragen

Telfort sim only abonnementen

150 min + onbeperkt sms
2 GB
2 jaar
€ 12,50
Populairste keuze
150 min + onbeperkt sms
2 GB
1 maand
€ 14,00
Bekijk aanbieding
150 min + onbeperkt sms
5 GB
2 jaar
€ 17,50
Bekijk aanbieding
150 min + onbeperkt sms
5 GB
1 maand
€ 19,00
Bekijk aanbieding
150 min + onbeperkt sms
10 GB
2 jaar
€ 17,50
Bekijk aanbieding
Telfort informatie
Mobiel netwerk:
KPN
Voorwaarden:

Informatie over Telfort abonnementen

Telfort logoDe provider Telfort begint in 1996 door een samenwerking met de NS en British Telecom. Op dat moment heeft de NS erg veel onbenut glasvezel langs het spoor liggen, wat zij toch graag in gebruik genomen zien worden. Toch duurt het tot 1998 voordat Telfort ook werkelijk aan zijn netwerk mag beginnen. Doordat het bouwen van een netwerk veel tijd in beslag neemt sluit Telfort een contract af met Libertel (nu Vodafone) voor nationale roaming. In gebieden wat Telfort geen dekking heeft, zullen klanten van Telfort overspringen op het netwerk van Libertel. Exact 2 jaar later wordt dit contract weer beëindigd, want Telfort heeft in drie jaar tijd het netwerk landelijk dekkend gekregen. Opmerkelijk genoeg wordt in datzelfde jaar de inmiddels bekende merknaam Telfort omgezet naar O2 op last van British Telecom.

In 2003 wil het Britse O2 gaan fuseren met het Nederlandse KPN, maar hierin lijkt de Nederlandse tak van O2 een probleem te zijn. Alle aandelen van dit bedrijf worden verkocht aan een investeringsmaatschappij en de deal kan doorgaan. Opnieuw ontstaat de naam Telfort, aangezien deze naam nog steeds veel bekendheid had. In 2005 maken KPN en Telfort bekend dat Telfort zal worden overgenomen en in datzelfde jaar is de overname ook al een feit. Begin 2007 kondigt Telfort aan dat het bestaande netwerk uitgezet wordt en dat Telfort verder gaat op het netwerk van KPN als MVNO. Partijen die toen gebruik maakte van het Telfort netwerk, zoals Debitel, Tele2, AHMobiel en Lebara, stapten over op het KPN netwerk. Sinds deze tijd maakt Telfort gebruik van het landelijk dekkend netwerk van KPN.

Breed aanbod van Telfort abonnementen

Telfort is misschien wel de enige MVNO met een behoorlijk breed aanbod van diensten. Naast mobiele telefonie biedt Telfort namelijk ook internet en televisie aan. Toch kent iedereen Telfort van de strakke aanbiedingen en de goedkope abonnementen. Ook heden deze dagen lijkt Telfort zich hierdoor nog goed te onderscheiden, want de provider biedt aantrekkelijke SIM Only abonnementen aan of combinatiedeals met een abonnement en telefoon.Ook bij deze provider is het mogelijk om zelf een SIM Only abonnement samen te stellen naar jouw wensen. Ook het aanbod van smartphones is erg goed te noemen en, naar eigen zeggen, lijken Samsung en Apple de meest verkochte smartphones te zijn van deze MVNO.

SIM Only van Telfort

Het grote voordeel bij Telfort is een zeer overzichtelijk abonnementsstructuur waarbij je 3 maanden de tijd krijgt om gratis over te zetten. Blijk je na enkele maanden dus meer data of belminuten nodig te hebben, dan wijzig je dat gratis. Je hebt keuze uit vijf aantrekkelijke abonnementen en bij elk abonnement mag je onbeperkt sms-en. Standaard kun je kiezen uit een 1-jarig contract of een 2-jarig contract. Naast onbeperkt smsjes versturen is er nog een groot voordeel bij Telfort. Want je belt namelijk na 10 minuten gratis bij Telfort SIM Only. Je betaald dus feitelijk enkel de eerste 10 minuten! Er is keuze uit een bel bundel van 300 minuten en vier data bundels van 1.000 MB tot en met 5.000 MB. De bundel met 5.000 MB geeft je ook onbeperkte belminuten. Data en belminuten zijn ook in de EU te gebruiken. Je krijgt bij iedere databundel de snelle 4G snelheid.

Telfort abonnementen

Telfort 4GDe werkwijze bij abonnementen, ten opzichte van SIM Only, is niet anders. Ook hier heb je keuze uit een overzichtelijke abonnementsaanbod van vijf abonnementen. Mocht je twijfelen, geen nood! Telfort geeft je drie maanden de tijd om gratis van bundel te wijzigen. Zo weet je absoluut zeker dat het abonnement helemaal voldoet aan jouw belgedrag en surfgedrag. Daarnaast kan er voor gekozen worden om het toestel ineens te betalen of dit maandelijks af te betalen. Met deze keuzes heb je dus helemaal zelf in de hand hoe jij graag mobiel wilt gaan bellen en kun je zelf de kosten in de hand houden. Ook bij het verlengen van een abonnement is deze vrijheid weer terug te zien en kun je kiezen uit een SIM Only abonnement of wederom een abonnement met toestel.

Telfort Compleet

Combineer je interactieve televisie, vast internet met een mobiel abonnement van Telfort? Dan heeft de provider nog meer voordeel voor jou. Je kunt dan gratis kiezen voor één van de aantrekkelijke extra’s: 5 euro korting op je factuur, 2x zoveel mobiele data, gratis de zender Fox Sports Eredivisie of een het gratis opnemen pakket van de provider.

Waarom een Telfort abonnement afsluiten?

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom iemand moet kiezen voor Telfort. Sowieso telt het landelijk dekkend netwerk van KPN heel erg mee. Op dit netwerk is Telfort operationeel. Een ander, misschien wat minder belangrijk, bijkomend voordeel is dat ook internet en televisie in huis via Telfort kunnen lopen. Hiermee heeft u dus slechts een partij die voor u alle diensten verzorgt. Daarnaast is bij Telfort een abonnement helemaal zelf samen te stellen en hierdoor elk abonnement uniek is. De vrijheid waarin dit kan mag enigszins uniek genoemd worden, aangezien andere provider vaak standaard bundels aanbieden. Telfort is dus bij uitstek de provider waar u makkelijk en goedkoop kunt slagen voor een mobiele telefoon of SIM Only!

Ga terug naar boven »

Veelgestelde vragen over Telfort

 • 1
  Ik ben over mijn databundel heen. Kan ik nu nog wel internetten?
  Jazeker. Bij Telfort kan je ook na het verstrijken van je datalimiet gewoon blijven internetten. Voor slechts € 7,50 krijg je een nieuwe databundel van 250 MB.
 • 2
  Van welke GSM netwerk maakt Telfort gebruik?
  Telfort maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over slecht bereik.
 • 3
  Kan mijn tegoed meenemen naar de volgende maand?
  Nee helaas, het tegoed van je Telfort bundel is slechts één maand geldig en niet mee te verhuizen naar de volgende maand.
 • 4
  Betaal ik aansluitkosten bij een Telfort abonnement?
  Ja, je betaalt bij Telfort aansluitkosten als je een nieuw abonnement activeert. In de totale kostenoverzicht op onze website vind je de actuele hoogte van de aansluitkosten. Let op: als je ervoor kiest om je Telfort abonnement te verlengen betaal je géén aansluitkosten.