Vergelijk alle mobiele telefoons

Nieuwe mobiele telefoon kopen? Op deze pagina vind je een actueel overzicht van de beste toestellen van dit moment. We vergelijken aanbiedingen van de goedkoopste gsm’s, nieuwste high-end telefoons en beste prijs/kwaliteit toestellen. Je vindt dagelijks een overzicht van prijzen bij betrouwbare aanbieders en we helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Hieronder vind je alle mobiele telefoons die je kunt vergelijken. Gebruik de filter om je zoekresultaat te verfijnen. Twijfel je tussen meerdere telefoons? Zet ze naast elkaar en vergelijk de specificaties van jouw favoriet.
Apple telefoons
Samsung telefoons
Huawei telefoons
Sony telefoons
LG telefoons
Nokia telefoons
Honor telefoons
Motorola telefoons
Bekijk onze koopgidsen!

Welke mobiele telefoon?

De juiste mobiele telefoon vinden is nog niet zo eenvoudig. Om de juiste keuze te maken kan je op onze website eenvoudig alle populaire telefoons met abonnement vergelijken. Maar voordat je weet wát je kan vergelijken is het handig om eerst de verschillen te kennen. Wat voor soorten telefoons zijn er zoal? En wat vind jij de belangrijkste eigenschappen voor jouw mobiele telefoon? Kies je voor Android of iOS? Gaat je voorkeur uit naar een mobiele telefoon met een goede camera of liever een snelle processor? Wat zijn de verschillen en waar moet je op letten? Wij leggen het je graag uit.

Waar op letten bij het kopen van een nieuwe telefoon?

Als je van plan bent om een nieuwe mobiele telefoon te kopen is het van belang dat je van te voren goed nadenkt over je budget, welke specificaties voor jou het belangrijkste zijn en wat je wensen precies zijn. Deze drie eigenschappen bepalen uiteindelijk of je kiest voor het nieuwste vlaggenschip van bijvoorbeeld Samsung of Apple of tevreden bent met een middenklasser of zelfs kiest voor de goedkoopste telefoon. Ook is het belangrijk om vooraf de keuze voor je besturingssysteem te maken. Kies je voor een mobiel met Android of iOS?

Gelukkig is er voor ieder budget een passende oplossing te vinden en zijn in alle prijsklassen telefoons te koop. Ook als je er een wilt kopen met een budget van maximaal honderd euro is er genoeg te vergelijken. Om het eenvoudiger voor je te maken hebben we een onderscheid gemaakt in drie verschillende prijsklassen: low-budget, dit zijn goedkope toestellen met een prijs van maximaal € 250,-. Middenklasse (midrange) telefoons, deze bevinden zich in de prijsklasse vanaf € 250,- tot zo'n € 600,-. Daarnaast zijn er ook high-end telefoons. Dit zijn de vlaggenschepen van Apple, Samsung, HTC, LG, Huawei en Sony met een prijs vanaf € 600,- oplopend tot meer dan € 1.300,-.

Low budget: voor iedereen betaalbaar

Steeds meer mensen kiezen voor een low-budget toestel. Niet zo vreemd ook, aangezien je een voordelige telefoon tegenwoordig prima kunt gebruiken om mee te internetten, WhatsAppen of je favoriete games op te spelen. Vrijwel alle fabrikanten hebben vandaag de dag een uitgebreid aanbod van mobiele telefoons met een betaalbare prijs vanaf € 100,-. De mobiele telefoon is geen luxe meer, maar eerder een primaire levensbehoefte. Daardoor hebben veel merken zoals Samsung, Huawei, Sony en HTC ook telefoons gemaakt voor het goedkoopste segment. Het grote verschil zit hem dan vooral in de kwaliteit van de behuizing, snelheid van het toestel en de kwaliteit van de camera.

Tip:

Let goed op de opslagcapaciteit van je gewenste apparaat. Low-budget toestellen hebben vaak minder opslaggeheugen. Om fatsoenlijk gebruik te kunnen maken van je mobiele telefoon heb je minstens 8 GB nodig en 16 GB is tegenwoordig zelfs aan te raden. Helemaal nu bijna iedere provider het snelle 4G aanbiedt adviseren we om een telefoon te kopen met minimaal 16 GB aan opslaggeheugen.

Midrange: uitstekende prijs/kwaliteit

De middenklasser is momenteel het populairst. In het middensegment vind je de betaalbare telefoon van premium fabrikanten, het high end vlaggenschip van budget fabrikanten (zoals Xiaomi, Oppo, Honor) en het oude vlaggenschip van het jaar daarvoor (Bijvoorbeeld de iPhone 8, Samsung Galaxy S9 of Huawei P20). Stuk voor stuk zijn het telefoons met meer dan genoeg geheugen, voldoende rekenkracht en mogelijkheden die je voor een eerlijke prijs kunt kopen. Als je niet zo'n behoefte hebt om per se het nieuwste van het nieuwste te moeten hebben, is het sterk aan te raden om eens naar een goede middenklasser te kijken. Voor zo'n € 400,- heb je tegenwoordig een uitstekende telefoon waar je jaren plezier van zal hebben. Populaire merken als Samsung, HTC, LG, Sony en Huawei hebben een uitgebreid aanbod met betaalbare mobiele telefoons.

High-end: het beste van het beste

Voor wie alleen het beste goed genoeg is! De high-end mobiele telefoons zijn de vlaggenschepen van Samsung, Apple, Huawei, HTC, LG en Sony van dit moment.

Het zijn de apparaten met de nieuwste processor van nu aan boord. Het zijn de meest krachtige processors en ze worden bijgestaan met veel werkgeheugen en de beste grafische mogelijkheden. High-end telefoons zijn ideale toestellen voor de zware gebruikers of mensen die veel gamen met hun mobiel. Een groot voordeel van de high-end mobiele telefoon is het gebruik van de nieuwste technieken.

Ze zitten vol met techniek dat pas jaren later in de midrange telefoons te vinden zal zijn. Je hebt dus nog een lange tijd plezier van het allerbeste van nu. Deze premium telefoons worden vaak op verschillende momenten in een jaar gelanceerd. Bijna elk merk lanceert aan het begin van ieder jaar een speciale high-end lijn en aan het einde van hetzelfde jaar nog een premium toestel lijn. Een bekend voorbeeld is de Galaxy S lijn van Samsung in het eerste kwartaal en de Galaxy Note modellen richting het einde van ieder jaar. Een high-end mobiel kost over het algemeen meer dan € 600,- en dat loopt tegenwoordig op tot zo'n € 1300 (voor de Apple iPhone XS Max). Het is mogelijk om de aanschaf van je mobiele telefoon met abonnement gespreid te betalen over een periode van 24 maanden.

Wat voor telefoon ga jij kopen?

Nu je weet welke soorten mobiele telefoons er zoal zijn, wordt het tijd om te bepalen wat voor telefoon je gaat kopen. Kies je voor een eenvoudige GSM of een high-end telefoon? Op onze website vind je eenvoudig de beste aanbiedingen. De filter maakt het makkelijk om je zoekresultaat te verkleinen. Mocht je twijfelen tussen meerdere telefoons kan je de specificaties van drie toestellen naast elkaar zetten en meerdere mobiele telefoons vergelijken.

Hulp nodig bij je keuze? Onze koopgids helpt!