Top 3 Apple aanbiedingen

1
Apple iPhone 7
iPhone 7onbeperkt bellen + 1GB
Bekijk aanbieding
2
Apple iPhone 6S
iPhone 6S100 minuten + 5GB
Bekijk aanbieding
3
Apple iPhone 7 Plus
iPhone 7 Plus100 minuten + 5GB
Bekijk aanbieding

iPhone abonnementen vergelijken

Apple Apple is de wereldwijd bekende en populaire fabrikant van de iPhone. Sinds de komst van de eerste iPhone is de wereld van smartphones volledig op zijn kop gezet. En daar plukken we tot op de dag van vandaag nog steeds de vruchten van. Maar wat maakt Apple dan zo bijzonder? Apple is er als eerste fabrikant in geslaagd om smartphones met een touch screen goed te laten werken. Volgens velen bracht Apple dan ook de allereerste echte smartphone op de markt. iPhone staat met name bekend om zijn eenvoudige gebruiksgemak, zeer hoogstaande kwalitatieve producten, gevoel voor design, stijl en jammer genoeg ook de daarbij horende hogere prijs. Jaarlijks komen er slechts enkele nieuwe iPhone's op de markt in tegenstelling tot de tientallen nieuwe modellen van bijvoorbeeld Samsung of HTC. Mede daardoor is de iPhone exclusief en ook aan de dure kant. De eerste iPhone die in Nederland uitkwam was de iPhone 3G en de meest recente iPhones zijn de iPhone SE, iPhone 7 en de iPhone 7 Plus. Ben je op zoek naar de beste iPhone aanbieding? Bekijk hieronder alle aanbiedingen van dit moment.

Meer informatie over Apple

iphone gebruikenHet was januari 2007. De wereld die wij nu kennen zag er op dat moment heel anders uit. Nokia was verreweg het populairste merk en had een marktaandeel van veertig procent. Van de tien telefoons die op dat moment over de hele wereld werden verkocht, waren er vier van het merk Nokia. Merken als Huawei kenden we nog niet. De term 'smartphone' werd amper in de mond genomen en de telefoon moest zo klein mogelijk zijn. Hoe kleiner, hoe duurder. Een telefoon gebruikte je om mee te bellen en korte tekstberichten te versturen. Meer niet. Wat we op dat moment nog niet wisten was dat de wereld op het punt stond om drastisch te veranderen. Niet alleen in ons land, maar over de hele wereld. Beginnend in Amerika.

De allereerste iPhone werd aangekondigd in 2007

In januari 2007 werd de allereerste iPhone aangekondigd. Een sensatie. Apple, onder leiding van Steve Jobs, was erin geslaagd een telefoon op de markt te brengen die gebruiksvriendelijk was en tegelijkertijd veel meer functies had dan alleen maar bellen en korte sms berichten versturen. Apple bracht een revolutie teweeg die tot op de dag van vandaag nog steeds overal op de wereld zichtbaar en herkenbaar is. De eerste iPhone was geboren.

steve jobs oprichter iPhoneNederland moest nog even geduld hebben. De eerste generatie iPhone werd niet in ons land uitgebracht. Het toestel werd echter massaal uit het buitenland gehaald en werd hierdoor in ons land ook een trend. In 2008 kwam de opvolger van de eerste iPhone uit, genaamd iPhone 3G. Het eerste iPhone abonnement in ons land werd exclusief door T-Mobile geïntroduceerd. Je kon op dat moment alleen de iPhone met abonnement kopen als je een abonnement afsloot bij T-Mobile. Dit waren gouden tijden voor T-Mobile. Het toestel was ondertussen zo populair geworden dat mensen in hun slaapzak voor de winkel lagen te wachten om de iPhone als één van de eerste te kunnen bemachtigen. Destijds was dat een bijzonder opmerkelijk fenomeen. Tegenwoordig zijn we er aan gewend.

Wat maakt iPhone zo'n groot succes?

Inmiddels zijn we een aantal jaar en generaties iPhone verder en zijn concurrenten zoals Samsung, HTC en Huawei er ook in geslaagd om soortgelijke smartphones op de markt te brengen. De één met nog betere specificaties dan de ander. En toch blijft de iPhone uniek en altijd anders in aanzien dan de rest. Wat is de kracht van Apple? En hoe komt het toch dat iPhone zo'n succes is geworden?

Er zijn verschillende redenen te bedenken voor het grote succes van iPhone. Apple heeft sinds de oprichting in 1976 twee belangrijke eigenschappen. Ze maken producten die er mooi uit zien en gebruiksvriendelijk zijn. De producten van Apple zijn intuïtief en mooi vormgegeven. Deze twee eigenschappen hebben ze ook doorgevoerd in de iPhone. Het toestel ziet er mooi uit en is voor iedereen toegankelijk. En dat is voor een groot gedeelte te danken aan hun besturingssysteem, iOS.

Informatie over het besturingssysteem iOS

Een iPhone draait in tegenstelling tot de andere smartphone fabrikanten op een eigen ontwikkeld besturingssysteem, genaamd iOS. Apple heeft jaren gewerkt aan de ontwikkeling van dit besturingssysteem en brengt nog geregeld nieuwe updates uit om het systeem nog gebruiksvriendelijker te maken. iOS is voor iedereen toegankelijk en voor zowel jong als oud te begrijpen. De kracht van het besturingssysteem iOS zit hem volgens velen in de gebruiksvriendelijkheid van interface. Kinderen en ouderen snappen vrijwel direct wat ze moeten doen en hoe het werkt. Zonder een handleiding te hebben gelezen. Ook geeft iOS je toegang tot de zogenaamde AppStore van Apple waardoor je direct duizenden (gratis) apps kunt downloaden. Let op: niet alle apps zijn gratis. Er zitten ook applicaties tussen waarvoor je dient te betalen. Dit staat dan wel vooraf aangegeven en je kunt pas betalen als je je creditcardgegevens hebt ingevuld. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er zomaar geld van je rekening kan worden afgeschreven als je je iPhone per ongeluk door je kind of kleinkind laat gebruiken.

Inmiddels zijn er al verschillende versies van iOS uitgebracht. Apple blijft het besturingssysteem steeds verder door ontwikkelen.

Je iPhone is veilig in gebruik

Naast gebruiksvriendelijkheid en hoeveelheid apps is iOS ook het best beveiligde besturingssysteem ter wereld. Iedere app die wordt uitgebracht wordt eerst nauwlettend gecontroleerd op inhoud en virussen door het personeel van Apple. Je hebt dus geen last van gevaarlijke virussen. Daarnaast zit iOS aan de achterkant zo goed dichtgetimmerd dat het vrijwel onmogelijk om te hacken is.

iPhone met abonnement kopen?

Ben je door bovenstaand verhaal overtuigd over de kracht en de voordelen van de iPhone? Vergelijk alle abonnementen in combinatie met een iPhone op deze pagina. Vind de beste iPhone aanbieding vandaag nog op Telefoonabonnement.nl.

Ga terug naar boven »

Veelgestelde vragen over de iPhone

 • 1
  Hoeveel garantie zit er op een iPhone?
  Op een iPhone zit standaard 24 maanden garantie. Let op: garantie op accessoires en onderdelen is slechts 6 maanden. Garantie wordt niet gegeven op schade die is ontstaan door water-, stoot- of valschade.
 • 2
  Wat voor besturingssysteem heeft een iPhone?
  Een iPhone heeft een eigen ontwikkeld besturingssysteem genaamd iOS. Dit is één van de populairste systemen met vele honderdduizenden apps die speciaal voor Apple zijn ontwikkeld. iOS is met name bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid.
 • 3
  Mijn iPhone is gestolen, wat kan ik nu het beste doen?
  Een iPhone is immens populair en wordt daardoor helaas ook weleens gestolen. Je kan het beste direct je provider informeren dat je iPhone gestolen is. Zij zullen dan je simkaart blokkeren waardoor er niet meer met je telefoon gebeld kan worden. Het is ook verstandig om aangifte te doen bij de politie.
 • 4
  Waarom is een iPhone vaak duurder dan een ander merk smartphone?
  Jaarlijks komt er 1 of 2 keer een nieuwe iPhone op de markt. De waarde van een iPhone blijft daardoor veel langer hoog dan de waarde van een ander merk smartphone waarbij er jaarlijks vele tientallen toestellen op de markt worden gebracht. Daarnaast is het zo dat Apple een exclusief merk is en dit ook graag wilt blijven. Daardoor zal je producten van dit merk nooit voordelig kunnen kopen en blijft een iPhone in het algemeen duurder dan de meeste andere toestellen.
 • 5
  Wat is het verschil tussen de iPhone 6 en iPhone 6 Plus?
  De verschillen tussen de iPhone 6 en iPhone 6 Plus zijn niet zo groot. Behalve het grote verschil in grootte dan. De iPhone 6 Plus heeft een scherm van 5,5 inch en de iPhone 6 is "slechts" 4.7 inch groot. Beide iPhone's zijn een stuk groter dan de voorgangers. Daarnaast heeft de iPhone 6 Plus enkele rotatie verbeteringen die de kleinere iPhone niet heeft en is de schermresolutie een stuk hoger.
 • 6
  Wat is het verschil tussen de iPhone 5S en de iPhone 6?
  Het verschil tussen de iPhone 5S en de iPhone 6 is het volgende: de iPhone 6 is een stuk sneller en heeft een verbeterde Apple A8 processor. Daarnaast is het scherm groter, namelijk 4.7 inch ten opzichte van 4 inch en is de iPhone 6 gemaakt van ander materiaal, namelijk aluminium.
 • 7
  Waarom zijn er zo weinig iPhone aanbiedingen?
  Misschien valt het je op dat de iPhone er over het algemeen langer over doet voordat hij in prijs zakt dan bijvoorbeeld een Samsung of een HTC. Apple staat bekend om hogere prijzen die langer hun waarde vasthouden. Dat heeft deels te maken met hun exclusiviteit. Een iPhone krijgt jaarlijks maar 1 a 2 keer een opvolger terwijl een Samsung jaarlijks wel 60 nieuwe toestellen op de markt brengen. Daardoor blijven de prijzen langer op hetzelfde niveau. Ieder jaar daalt het toestel van het jaar daarvoor in prijs. Wil je dus een voordelige iPhone met abonnement afsluiten? Kies dan altijd voor het toestel van het jaar ervoor. Op deze website vind je alle iPhone aanbiedingen van dit moment en wij werken de prijzen dagelijks bij. Zo weet je zeker dat je altijd de voordeligste iPhone aanbieding voorgeschoteld zult krijgen.
 • 8
  Wat is een iPhone abonnement?
  Toen de iPhone net uitgebracht werd in ons land was T-Mobile de enige exclusieve provider die het toestel mocht verkopen. Later volgden er meerdere providers die dit mochten. Door dat iPhone het eerste toestel was waar echt toegankelijk internet op mogelijk werd kwamen er speciale iPhone abonnementen op de markt. Dit waren eigenlijk niets meer dan telefoon abonnementen met een grote databundel. Tegenwoordig is een iPhone abonnement gewoon een telefoon abonnement, maar wordt het nog vaak gebruikt in combinatie met een iPhone. Er is verder geen verschil meer tussen een abonnement voor iPhone en die van bijvoorbeeld een Samsung Galaxy.
 • 9
  Mijn iPhone wordt steeds trager, hoe kan dat?
  Dat is vervelend. Maar gelukkig kan je dit wel oplossen. Een iPhone is eigenlijk net een computer en ook computers worden na verloop van tijd wat trager. Dit komt doordat je terwijl je je iPhone gebruikt steeds meer bestanden opslaat en op je telefoon installeert. Door dat je geheugen vol raakt wordt je iPhone langzamer. Dit kan je op verschillende manieren oplossen. Bekijk eerst naar de Apps die je hebt opgeslagen en verwijder programma's die je toch niet gebruikt. Daarnaast kan je ook je berichten zoals je SMS en Whatsapp berichten verwijderen om je iPhone sneller te maken. Mocht je telefoon dan nog steeds traag zijn, is het aan te raden om een harde reset te doen. Dit doe je door de uit-knop van je iPhone en de home button tegelijkertijd ingedrukt te houden. Maar let op: Een harde reset zorgt ervoor dat je telefoon weer teruggezet wordt naar fabrieksinstellingen. Je iPhone is dan weer net zo snel als wanneer je hem net kocht, maar je bent waarschijnlijk ook al je bestanden kwijt.
 • 10
  Mijn iPhone gaat niet meer aan, wat kan ik doen?
  Allereerst is het belangrijk om rustig te blijven. Door in paniek te raken wordt het probleem niet opgelost. Een iPhone die niet meer aan gaat is vervelend, maar gelukkig zijn er verschillende tips die je kunt volgen om het probleem op te lossen. Misschien een vreemde vraag, maar weet je zeker dat je iPhone voldoende is opgeladen? Het kan heel goed zijn dat de batterij van je iPhone op is waardoor hij niet meer aan gaat. Als je je iPhone aan de lader hebt hangen en je ziet geen scherm met de mededeling dat hij aan het laden is dan zou het probleem ook aan de oplader zelf kunnen liggen. Vraag aan een bekende of je zijn oplader even mag lenen om te controleren of dat de oorzaak is van het feit dat je iPhone niet meer aan gaat. En als dat ook niet de oplossing is, dan kan je altijd nog een herstel uitvoeren. Sluit je iPhone aan op iTunes en maak en klik op de knop "Herstel iPhone". Mocht ook dit niet lukken ben ik bang dat je toch even terug moet gaan naar de winkel.
 • 11
  Help! Mijn iPhone is geblokkeerd.
  Als je drie keer de verkeerde pincode hebt ingetoetst wordt je telefoon geblokkeerd. Dit is om te voorkomen dat je telefoon nog gebruikt kan worden wanneer deze wordt gestolen. Het is dus maar goed dat deze maatregel er is, maar kan natuurlijk knap lastig zijn je iPhone wordt geblokkeerd. Met de zogenaamde PUK code kan je je iPhone weer deblokkeren. Deze PUK code wordt meegeleverd bij je simkaart en kan je navragen bij je provider.
 • 12
  Mijn iPhone valt steeds uit, wat kan ik daar aan doen?
  Helaas kan er met de software van je iPhone wat mis gaan. Als dit gebeurd heeft het vaak te maken met een update die je hebt uitgevoerd waarin nog enkele "bugs" zaten. Een oplossing om je iPhone weer te repareren is dan ook meestal een nieuwe update uitvoeren of de oude versie terugzetten. In de meeste gevallen is hierdoor het probleem van het steeds uitvallen van je iPhone opgelost. Mocht dit niet het geval zijn kan je proberen om je iPhone terug te zetten naar de fabrieksinstellingen.

Het laatste iPhone nieuws

Nieuwe iPhone 7 reclame toont Memories-optie
21 jun 2017Nieuwe iPhone 7 reclame toont Memories-optieDe iPhone 7 dendert onverminderd door! Ditmaal speelt het toestel de hoofdrol in de nieuwste tv-reclame van de fabrikant. Centraal staat de Memories-optie in de Foto's-app van het toestel waarbij je speciale herinneringen opnieuw kunt beleven. Benieuwd naar het filmpje? Lees dan vooral de rest van het artikel. De... Lees verder
Nieuwe iPhone 8 clone met vingerafdrukscanner achterop
17 jun 2017Nieuwe iPhone 8 clone met vingerafdrukscanner achteropDit weekend duiken er weer nieuwe iPhone 8 foto's op. Het aankomende vlaggenschip van Apple spreekt tot ieders verbeelding en wordt op alle mogelijke wijze gelekt. Het model dat vandaag lang kom lijkt te suggereren dat Apple kiest voor een relatief eenvoudige vingerafdrukscanner. Er zijn genoeg aanwijzingen waardoor... Lees verder
Android doet het minder in de Verenigde Staten
16 jun 2017Android doet het minder in de Verenigde StatenHet is weer eens tijd voor een goed onderzoek. Ditmaal zijn de gegevens afkomstig van het bedrijf Kantar. Dit bedrijf heeft wereldwijd gegevens verzameld om zodoende te kijken hoe de marktaandelen van zowel Android (eigendom van Google) als iOS (eigendom van Apple) ervoor staat. Zoals wel vaker bij onderzoeken, zijn de... Lees verder
Mag de Apple investeerder wel blij zijn met de iPhone 8?
16 jun 2017Mag de Apple investeerder wel blij zijn met de iPhone 8?The Game is ON! Samsung Electronics en Apple hebben beide tot doel de consument volledig te betoveren met hun aankomende nr. 8 vlaggenschepen. Samsung schijnt Apple in tijdige lancering af te troeven en zeer waarschijnlijk troeft Apple Samsung af op het gebied van design. Maar mag je als Apple investeerder wel zo blij... Lees verder
Weer een stel prachtige iPhone 8 renders online
9 jun 2017Weer een stel prachtige iPhone 8 renders onlineHet is niet alleen Apple die de iPhone 8 ontwikkeld. Menig 3D ontwerper ontwikkelt mee aan het aankomende Apple vlaggenschip. Deze week is er weer een prachtige iPhone 8 render bij van iDesigner en vanuit China komen berichten dat de A11 processor vergelijkbare single core score krijg en de multi core wordt verbeterd.... Lees verder