Nieuwe mobiele telefoons en smartphones vergelijken

Hieronder vergelijk je de nieuwste telefoons snel en eenvoudig in één overzicht. Gebruik de filter aan de linkerkant van je scherm om te verfijnen op specificaties. Twijfel je over meerdere toestellen? Zet de specificaties van maximaal 4 telefoons naast elkaar om je keuze te vereenvoudigen.
Staat jouw nieuwe telefoon hier nog niet tussen?

Wil je een nieuwe mobiele telefoon of smartphone kopen?

Waarschijnlijk ben je je op dit moment aan het oriënteren naar een nieuwe mobiele telefoon. Je huidige telefoon abonnement loopt binnenkort af of is mogelijk al verlopen en het wordt eindelijk tijd voor een nieuwe smartphone. In onze beleving is dat altijd de leukste tijd van het jaar. Je mag eindelijk een nieuwe telefoon kopen! Maar welke!? Ieder jaar komen er tientallen nieuwe telefoons uit en dat maakt de keuze voor een nieuwe smartphone niet eenvoudig. Gelukkig voor jou bestaan er websites als Telefoonabonnement.nl. Wij maken de overvloed aan keuze eenvoudiger voor je en helpen je met de aankoop van een nieuwe telefoon. Bij ons kan je gemakkelijk alle nieuwe smartphones vergelijken op gewenste specificaties, prijzen en aanbiedingen. We tonen dagelijks de laagste prijzen bij een groot aantal bekende webwinkels in Nederland.

Tips bij het kopen van een nieuwe mobiele telefoon

Tip 1: De nieuwste smartphone is niet per definitie de beste aankoop! Je bent toe aan een nieuwe telefoon met abonnement. Waar moet je zoal op letten? Allereerst is het verstandig om na te denken wat je wilt uitgeven aan een mobiel abonnement. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de allernieuwste smartphones of een telefoon die al wat ouder is. Als je de nieuwste telefoon wilt kopen ben je meer geld kwijt voor het toestel en zijn de abonnementskosten vaak ook hoger. Providers en webshops hebben vaak hele interessante aanbiedingen voor een (iets) oudere mobiel. Een oudere is dus goedkoper dan een nieuwe mobiel maar hoeft niet per definitie slechter te zijn.

Tip 2: Bedenk eerst goed welke specificaties je belangrijk vindt. Als je je budget eenmaal hebt bepaald wordt het tijd om na te gaan denken over de gewenste specificaties. Bedenk wat voor een processor je wilt, hoeveel werkgeheugen en opslagcapaciteit je nodig denkt te hebben en welk besturingssysteem je wilt gaan gebruiken, bijvoorbeeld Android, iOS of Windows Phone. Ook is het verstandig om over 4G na te denken. 4G geeft je de mogelijkheid om zeer snel te kunnen internetten en downloaden. Als je hier gebruik van wilt maken, moet je ook een telefoon kopen met 4G ondersteuning.

Tip 3: Gebruik de filters op onze website Bovenaan deze pagina kan je gebruik maken van de filters om op zoek te gaan naar de smartphone die aan al je wensen voldoet. Je weet nu in welk budget je moet zoeken en aan welke specificaties je nieuwe telefoon moet voldoen. In de filter kan je wensen doorgeven zoals je merkvoorkeur, wel of geen 4G, snelheid, besturingssysteem en meer specifieke kenmerken. Vervolgens verschijnt er een samenvatting van de mogelijke opties die voor jou geschikt kunnen zijn.

Bespaar op je telefoon door te vergelijken

Weet je nu zeker welke telefoon je wilt kopen? Dan is het belangrijk om de prijzen van aanbieders met elkaar te vergelijken. Wist je dat je al snel vele honderden euro’s op je nieuwe telefoon met abonnement kan besparen door simpelweg de prijzen van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken?

Heb je nog vragen?

Lukt het je alsnog niet om tot de juiste beslissing te komen? Of twijfel je over de betrouwbaarheid van een webwinkel? Neem dan contact op met onze klantenservice en we helpen je graag met al je vragen.

Keuzehulp: