Nieuwe telefoons

Nieuwe telefoon kopen? Kijk dan niet verder! Op deze pagina vergelijk je de nieuwste telefoons snel en eenvoudig in één overzicht. Als grootste prijsvergelijker van mobiele telefoons in Nederland verwerken wij dagelijks miljoenen telefoon aanbiedingen van de nieuwste toestellen. Onze redactie werkt er hard aan om de website zo actueel mogelijk te houden. Wist je dat je flink kan besparen op de aanschaf van je nieuwe telefoon? Door prijzen te vergelijken bespaar je al gauw tientallen euro's op de aanschaf van een los toestel en zelfs tot honderden euro's op de jaarlijkse kosten bij een abonnement. Gebruik de filter aan de linkerkant van je scherm om te verfijnen op specificaties. Twijfel je over meerdere nieuwe telefoons? Zet de specificaties van maximaal 4 telefoons naast elkaar om je keuze te vereenvoudigen. Succes met vergelijken!
Apple telefoon abonnementen
Samsung telefoon abonnementen
Xiaomi telefoon abonnementen
Oppo telefoon abonnementen
Motorola telefoon abonnementen
Sony telefoon abonnementen
Nokia telefoon abonnementen
OnePlus telefoon abonnementen

Nieuwe mobiele telefoon kopen

Je bent toe aan een nieuwe telefoon met abonnement. Waar moet je zoal op letten? Allereerst is het verstandig om na te denken wat je wilt uitgeven aan een telefoon abonnement. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de allernieuwste telefoon of een mobiel die al wat ouder is. Als je de nieuwste telefoon wilt kopen ben je meer geld kwijt voor het toestel en zijn de abonnementskosten vaak ook hoger. Er zijn goedkope telefoons tot 250 euro. Toestellen in het middensegment kosten 250 euro tot 600 euro en het luxe segment begint bij 600 euro. Zorg in elk geval dat je prijzen vergelijkt bij verschillende aanbieders. Zo bespaar je een hoop geld. Op onze website vergelijken wij dagelijks miljoenen aanbiedingen van telefoons bij verschillende betrouwbare webwinkels en providers.

Tips bij het kopen van een nieuwe mobiele telefoon

Tip 1: De nieuwste telefoon is niet per definitie de beste aankoop!
Tegenwoordig zijn er genoeg oudere modellen die het gemiddeld gebruik meer dan voortreffelijk aan kunnen. Een oudere telefoon is relatief goedkoop en hoeft dus niet per definitie slechter te zijn. Per jaar worden er meerdere nieuwe telefoons gelanceerd. De oudere modellen van een jaar eerder of soms zelfs datzelfde jaar, worden dan goedkoper. Zo eindigen de telefoons uit het dure segment in het volgende jaar in het middensegment. De voordelige middensegment telefoons zijn een jaar later vaak goedkoop. Kijk daarom ook altijd even bij luxere telefoons van 1 tot 2 jaar geleden.

Tip 2: Bedenk eerst goed welke specificaties je belangrijk vindt.
Als je je budget eenmaal hebt bepaald wordt het tijd om na te gaan denken over de gewenste specificaties. Bedenk wat voor een processor je wilt, hoeveel werkgeheugen en opslagcapaciteit je nodig denkt te hebben en welk besturingssysteem je wilt gaan gebruiken. Er zijn twee belangrijke besturingssystemen en dat zijn Android en iOS. Zo nu en dan wordt er ook een Windows Phone gelanceerd. Denk voor de aankoop van een smartphone ook na over de internetsnelheid. Tegenwoordig heb je naast 3G ook de snelle 4G en 4G+ netwerken. Het 4G netwerk geeft je de mogelijkheid om super snel te internetten en downloaden. Als je hier gebruik van wilt maken, moet je ook een telefoon kopen met 4G ondersteuning.

Op TelefoonAbonnement.nl vergelijken wij enkel de prijzen van mobiele telefoons met abonnement. Wil je toch liever een los toestel? Neem dan eens een kijkje op de website Nieuwemobiel.nl.

Nieuwe telefoons beschermen tegen valschade

Nu je meer weet over waar je op moet letten bij een aankoop van je telefoon, is het ook verstandig om te kijken naar bescherming van je toestel. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om je dure smartphone te verzekeringen, maar vaak zijn dit onnodige kosten. Je betaalt bij een verzekering al gauw meer dan 10 euro per maand, terwijl het niet eens zeker is of je je schade vergoed krijgt. Veel goedkoper is het om je telefoon te beschermen met een hoesje en een screenprotector. De screenprotector plaats je op je scherm om krassschade te voorkomen en door je telefoon te voorzien van een telefoonhoesje voorkom je elke andere vorm van schade. Er zijn verschillende winkels waar je voordelig telefoonhoesjes kunt kopen, zoals bijvoorbeeld Knaldeals.com.

Tip 3: Gebruik de filters op onze website
Links bovenaan deze pagina kan je de filters gebruiken om op zoek te gaan naar de ideale telefoon. Op basis van jouw specifieke wensen kun je alles instellen. Je kunt eenvoudig zoeken op basis van je budget en zelf aangeven aan welke specificaties je nieuwe telefoon moet voldoen. In de filter kan je wensen doorgeven zoals je merkvoorkeur, wel of geen 4G, snelheid, besturingssysteem en meer specifieke kenmerken. Vervolgens verschijnt er een samenvatting van de mogelijke mobiele telefoons die voor jou geschikt kunnen zijn.

Bespaar op je nieuwe telefoon door te vergelijken

Weet je nu zeker welke nieuwe telefoon je wilt kopen? Dan is het belangrijk om de prijzen van aanbieders met elkaar te vergelijken. Wist je dat je al snel vele honderden euro’s op je nieuwe telefoon met abonnement kan besparen door simpelweg de prijzen van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken?

Heb je nog vragen?

Twijfel je tussen verschillende toestellen of heb je vragen over een abonnement? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice en we helpen je graag met al je vragen.