Over Telefoonabonnement.nl

Alles wat je wil weten over ons, ons team, en onze werkwijze.

Wie wij zijn?

Wij zijn Ruud Kok en René Dekker. Aangenaam! Inmiddels hebben we samen al meer dan 15 jaar ervaring in de telecombranche en werken er dagelijks hard aan om onze vergelijkingssite zo compleet mogelijk te maken. Internet, smartphones en gadgets zijn niet alleen ons werk, maar ook onze passie en dat delen we maar al te graag met jou, als onze gebruiker. Vandaag de dag is er zoveel keuze dat je als consument door de bomen het bos niet meer ziet. Zo is alleen Samsung al verantwoordelijk voor het maken van 60/70 nieuwe telefoons per jaar. Smartphones lijken steeds meer op elkaar. Welke moet je nu kiezen? En welk abonnement past daar het beste bij? Wij helpen je bij deze moeilijke vragen en bieden een overzicht van alle aanbiedingen.

Telefoonabonnement.nl is onafhankelijk en objectief

De prijzen in ons overzicht zijn gebaseerd op acties en laagste prijzen. Wij verdienen niet meer door providers omhoog te plaatsen en hebben hier ook geen belang bij. Het plaatsen van de prijzen gebeurd geheel automatisch en vindt plaats op basis van prijs, bundel en populariteit.

Ruud Kok & René Dekker
Ons kantoor aan de Pascalstraat in Ede
Eenvoudig tonen van abonnementen

Telefoonabonnement.nl biedt een overzicht van 10 verschillende providers. Iedere provider biedt zijn abonnementen op een andere manier aan en geeft deze een eigen benaming. Vergelijken met zoveel mogelijkheden is erg lastig. Telefoonabonnement.nl toont alleen de informatie die je echt nodig hebt om je beslissing te maken. Geen moeilijke benamingen, geen lastige constructies. Wij tonen het aantal belminuten, sms'jes, MB's en de prijs. Dit maakt je zoektocht aangenaam en duidelijk.

Tot wel drie toestellen tegelijkertijd naast elkaar vergelijken

Als je weet welk abonnement je wilt afsluiten wordt het tijd om hier een passend toestel bij te zoeken. Welk toestel voldoet aan jouw eisen? Iedere telefoon heeft andere specificaties. Wil je een snelle processor, veel geheugen, een groot scherm of liever een goede camera? Op Telefoonabonnement.nl vind je de belangrijkste specificaties van alle mobiele telefoons. Twijfel je tussen een aantal toestellen? Dan kan je de specificaties van 4 telefoons tegelijk naast elkaar zetten. Je ziet op 1 pagina de verschillen tussen de toestellen. Makkelijk toch!

Ontdek het laatste nieuws op het gebied van telecom

Naast het vergelijken van mobiele telefoons en abonnementen kan je op Telefoonabonnement.nl ook uitstekend terecht om op de hoogte te blijven van de nieuwste informatie over smartphones. Onze redactie plaatst dagelijks nieuwe informatie over trends, providers, abonnementen en mobiele telefoons.

Altijd actuele prijzen Wij vergelijken iedere dag alle prijzen van de meest betrouwbare webshops.
100% onafhankelijk Iedere vergelijking van telefoon en abonnement is 100% onafhankelijk.
De nieuwste smartphones Altijd de nieuwste mobiele telefoons, altijd direct te vergelijken.
Vergelijk alle providers Alle providers van Nederland worden dagelijks onder de loep genomen.