Over Telefoonabonnement.nl

Alles wat je wil weten over ons, ons team, en onze werkwijze.

Wie wij zijn?

Wij zijn Ruud Kok en René Dekker. Aangenaam! Inmiddels hebben we samen al meer dan 15 jaar ervaring in de telecombranche en werken er dagelijks hard aan om onze website zo compleet mogelijk te maken. Internet, smartphones en gadgets zijn niet alleen ons werk, maar ook onze passie en dat delen we maar al te graag met jou, als onze gebruiker. Vandaag de dag is er zoveel keuze dat je als consument door de bomen het bos niet meer ziet. Zo is alleen Samsung al verantwoordelijk voor het maken van 60/70 nieuwe telefoons per jaar. Smartphones lijken steeds meer op elkaar. Welke moet je nu kiezen? En welk abonnement past daar het beste bij? Wij helpen je bij deze moeilijke vragen en bieden een overzicht van alle aanbiedingen.

Telefoonabonnement.nl is onafhankelijk en objectief

De prijzen in ons overzicht zijn gebaseerd op acties en laagste prijzen. Wij verdienen niet meer door providers omhoog te plaatsen en hebben hier ook geen belang bij. Het plaatsen van de prijzen gebeurd geheel automatisch en vindt plaats op basis van prijs, bundel en populariteit.

Ruud Kok & René Dekker

Ontmoet de rest van ons team

Het nieuws op Telefoonabonnement.nl is geschreven door deze groep enthousiaste redacteuren. Lijkt het jou leuk om (als freelancer) ons team te versterken? Dat komt dan mooi uit. We zijn altijd op zoek naar nieuw schrijftalent. Ben jij een echte techliefhebber (M/V) en ben je het liefst de hele dag met je smartphone bezig? Reageer dan vandaag nog op deze vacature!

Anton Mous
Anton Mous

Hallo, ik ben Anton Mous, schrijver in hart en nieren. Na mijn studie politicologie en parlementaire geschiedenis heb ik me volledig gericht op webredactie, online journalistiek, social media en bloggen. Door de jaren heen heb ik voor allerhande webredacties geschreven. Tegenwoordig werk ik als freelancer en schrijf ik onder meer voor Telefoonabonnement.nl.

Volg Anton ook op Twitter .

Anton schreef recent:

Auke van Eijsden
Auke van Eijsden

Ik ben een student Journalistiek aan de Christelijke Hogeschool Ede. Ik ben geïnteresseerd in politiek, sport en vooral ook de telecom. Voor dat laatste schrijf ik berichten op deze site.

Volg Auke ook op Twitter en .

Auke schreef recent:

Guido Bouwmeesters
Guido Bouwmeesters

Schrijf graag over tech-gerelateerde onderwerpen en doe dit al jaren op mijn eigen websites over iPhone abonnementen. Ben vooral thuis in het ontdekken van nieuwe benchmarks en help momenteel mee met het vinden van nieuws over de iPhone 7 en iPhone 7 Plus.

Volg Guido ook op .

Guido schreef recent:

Jasper van Wezel
Jasper van Wezel

Hi, ik ben Jasper van Wezel. Vertaler van techniek & nieuws naar tekst pur sang. Na een carrière in de financiële wereld besloot ik om mijn passie te volgen, het schrijven van columns en blogs. Als freelancer schrijf ik over smartphone nieuws voor Telefoonabonnement.nl.

Volg Jasper ook op Twitter .

Jasper schreef recent:

Joshua Jacobs
Joshua Jacobs

Mediaproducer. Startend journalist. Oprichter van Anders In Beeld. Oog voor mensen en hun verhalen. Ook: petrolhead, techniekliefhebber, simracer :) Met passie voor smartphones en zodoende bij Telefoonabonnement.nl terecht gekomen.

Joshua schreef recent:

Michel van 't Klaphek
Michel van 't Klaphek

Michel, aangenaam. Doordeweeks studeer ik Sociale Geografie en Planologie en daarnaast schrijf ik nieuwsberichten en telefoonomschrijvingen voor Telefoonabonnement.nl. Na enkele jaren mijn eigen webshops te hebben gehad op het gebied van inkoop en verkoop van tweedehands smartphones en tablets, heb ik deze van de hand gedaan. Zo heb ik meer tijd voor de studie, en om al het nieuws in de telefoonindustrie bij te houden. Deze informatie deel ik graag met jullie in de nieuwsrubriek.

Michel schreef recent:

Monica Deuning
Monica Deuning

Ik heb de opleiding communicatie afgerond en heb een tijdje freelance werkzaamheden verricht voor onder andere Telefoonabonnement.nl. Hierin heb ik me vooral bezig gehouden met tips en achtergrondinformatie.

Volg Monica ook op Twitter en .

Monica schreef recent:

Nicolette de Boer
Nicolette de Boer

Tijdens het volgen van de opleiding journalistiek heb ik part time geschreven voor de websites Pocketinfo.nl, Telefoonabonnement.nl, Simonlyabonnement.nl en Vergelijksimonly.nl.

Volg Nicolette ook op Twitter en .

Nicolette schreef recent:

Paul Herps
Paul Herps

Mijn naam is Paul Herps en sinds 2001 (dankzij mijn vader) een enorme interesse in telecom in de ruimste zin van het woord. Ontwikkelingen volg ik op de voet en ik schrijf hier graag over. Vooral los en luchtig schrijven over verschillende onderwerpen is mijn ding en uiteraard met een kritische noot!

Paul schreef recent:

René Dekker
René Dekker

Verantwoordelijk voor de content en redactie van Telefoonabonnement.nl en Simonlyabonnement.nl. Heeft passie voor online. Is een Apple-fan. Houdt van gadgets. Heeft zelf een Samsung Galaxy, maar stapt snel over naar de nieuwe iPhone.

Volg René ook op Twitter en .

René schreef recent:

Ons kantoor aan de Pascalstraat in Ede
Eenvoudig tonen van abonnementen

Telefoonabonnement.nl biedt een overzicht van 10 verschillende providers. Iedere provider biedt zijn abonnementen op een andere manier aan en geeft deze een eigen benaming. Vergelijken met zoveel mogelijkheden is erg lastig. Telefoonabonnement.nl toont alleen de informatie die je echt nodig hebt om je beslissing te maken. Geen moeilijke benamingen, geen lastige constructies. Wij tonen het aantal belminuten, sms'jes, MB's en de prijs. Dit maakt je zoektocht aangenaam en duidelijk.

Tot wel drie toestellen tegelijkertijd naast elkaar vergelijken

Als je weet welk abonnement je wilt afsluiten wordt het tijd om hier een passend toestel bij te zoeken. Welk toestel voldoet aan jouw eisen? Iedere telefoon heeft andere specificaties. Wil je een snelle processor, veel geheugen, een groot scherm of liever een goede camera? Op Telefoonabonnement.nl vind je de belangrijkste specificaties van alle mobiele telefoons. Twijfel je tussen een aantal toestellen? Dan kan je de specificaties van 4 telefoons tegelijk naast elkaar zetten. Je ziet op 1 pagina de verschillen tussen de toestellen. Makkelijk toch!

Ontdek het laatste nieuws op het gebied van telecom

Naast het vergelijken van mobiele telefoons en abonnementen kan je op Telefoonabonnement.nl ook uitstekend terecht om op de hoogte te blijven van de nieuwste informatie over smartphones. Onze redactie plaatst dagelijks nieuwe informatie over trends, providers, abonnementen en mobiele telefoons.

Altijd actuele prijzen Wij vergelijken iedere dag alle prijzen van de meest betrouwbare webshops.
100% onafhankelijk Iedere vergelijking van telefoon en abonnement is 100% onafhankelijk.
De nieuwste smartphones Altijd de nieuwste mobiele telefoons, altijd direct te vergelijken.
Vergelijk alle providers Alle providers van Nederland worden dagelijks onder de loep genomen.
⇧ Terug naar boven