Over Telefoonabonnement.nl

Alles wat je wil weten over ons, ons team, en onze werkwijze.

Wie wij zijn?

Wij zijn René Dekker en Ruud Kok. Eigenaar van o.a. Telefoon Abonnement, Telefoon.nl, BesteDeal.nl en Wooninspiratie.nl onderdeel van 0318 Media BV. Aangenaam kennis te maken! Inmiddels hebben wij samen 20 jaar ervaring in de telecombranche en werken er dagelijks hard aan om onze website zo compleet en actueel mogelijk te maken. Internet, smartphones en gadgets zijn niet alleen ons werk, maar ook onze passie en dat delen we maar al te graag met jou, als onze gebruiker. Vandaag de dag is er zoveel keuze dat je als consument door de bomen het bos niet meer ziet. Zo is alleen Samsung al verantwoordelijk voor het maken van 60/70 nieuwe telefoons per jaar. Smartphones lijken steeds meer op elkaar. Welke moet je nu kiezen? En welk abonnement past daar het beste bij? Wij helpen je bij deze moeilijke vragen en bieden een overzicht van alle telefoonaanbiedingen.

Telefoonabonnement.nl is onafhankelijk en objectief

De prijzen in ons overzicht zijn gebaseerd op acties en laagste prijzen. Wij verdienen niet meer door providers omhoog te plaatsen en hebben hier ook geen belang bij. Het plaatsen van de prijzen gebeurd geheel automatisch en vindt plaats op basis van prijs, bundel en populariteit.

Ruud Kok & René Dekker
Telefoonabonnement.nl kantoor aan de Pascalstraat in Ede Telefoonabonnement.nl in de media

Wij zijn regelmatig in het nieuws. Bekijk de meest recente publicaties.

Telefoonabonnement.nl bij RTL nieuws
Telefoonabonnement.nl bij de Volkskrant
Elsevier
Algemeen Dagblad
RTL-Z
Eenvoudig tonen van abonnementen

Telefoonabonnement.nl biedt een overzicht van 10 verschillende providers. Iedere provider biedt zijn abonnementen op een andere manier aan en geeft deze een eigen benaming. Vergelijken met zoveel mogelijkheden is erg lastig. Telefoonabonnement.nl toont alleen de informatie die je echt nodig hebt om je beslissing te maken. Geen moeilijke benamingen, geen lastige constructies. Wij tonen het aantal belminuten, sms'jes, MB's en de prijs. Dit maakt je zoektocht aangenaam en duidelijk.

Tot wel drie toestellen tegelijkertijd naast elkaar vergelijken

Als je weet welk abonnement je wilt afsluiten wordt het tijd om hier een passend toestel bij te zoeken. Welk toestel voldoet aan jouw eisen? Iedere telefoon heeft andere specificaties. Wil je een snelle processor, veel geheugen, een groot scherm of liever een goede camera? Op Telefoonabonnement.nl vind je de belangrijkste specificaties van alle mobiele telefoons. Twijfel je tussen een aantal toestellen? Dan kan je de specificaties van 4 telefoons tegelijk naast elkaar zetten. Je ziet op 1 pagina de verschillen tussen de toestellen. Makkelijk toch!

Ontdek het laatste nieuws op het gebied van telecom

Naast het vergelijken van mobiele telefoons en abonnementen kan je op Telefoonabonnement.nl ook uitstekend terecht om op de hoogte te blijven van de nieuwste informatie over smartphones. Onze redactie plaatst dagelijks nieuwe informatie over trends, providers, abonnementen en mobiele telefoons.

Ontmoet de rest van ons team

Het nieuws op Telefoonabonnement.nl is geschreven door deze groep enthousiaste redacteuren. Lijkt het jou leuk om (als freelancer) ons team te versterken? Dat komt dan mooi uit. We zijn altijd op zoek naar nieuw schrijftalent. Ben jij een echte techliefhebber (M/V) en ben je het liefst de hele dag met je smartphone bezig? Reageer dan vandaag nog op onze vacatures!

Anton Mous
Anton Mous

Schrijver in hart en nieren. Na de studie politicologie en parlementaire geschiedenis volledig gericht op webredactie en online journalistiek. Schrijft over alles wat met smartphones te maken heeft, en heeft een aardige collectie merkwaardige telefoons uit de oude doos.

Volg Anton ook op Twitter.

Auke van Eijsden
Auke van Eijsden

Journalist uit het wonderschone Ede. Zeer geïnteresseerd in politiek, sport en natuurlijk ook telecom. Schrijft met het grootste plezier het hele nieuwsarchief vol. Houdt tevens veel van fietsen, en is fan van Manchester United.

Volg Auke ook op Twitter.

Guido Bouwmeesters
Guido Bouwmeesters

Academicus uit Eindhoven met een passie voor tech en online. Schrijft graag over tech-gerelateerde onderwerpen en is vooral thuis in het ontdekken van nieuwe benchmarks. Mag in zijn vrije tijd ook graag met eigen projecten aan de slag gaan, mits hij niet met zijn backpack over de wereld aan het rondtrekken is.

Volg Guido ook op Twitter.

Jasper van Wezel
Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Volg Jasper ook op Twitter.

Michel van 't Klaphek
Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Nicolette de Boer
Nicolette de Boer

Journalist uit het wonderschone Ede. Schrijft tegenwoordig graag over lokale politiek en heeft tijdens haar opleiding veel geschreven over telecom. Stiekem ook wel een beetje helemaal gek van katten.

Volg Nicolette ook op Twitter.

Paul Herps
Paul Herps

Telecomfanaat waarbij het er met de paplepel is ingegoten. Dankzij zijn vader een enorme interesse in telecom in de ruimste zin van het woord. Volgt alle ontwikkelingen op de voet en schrijft hier graag over. Buiten kantooruren vaak op het rally circuit te vinden.

Volg Paul ook op Twitter.

René Dekker
René Dekker

Mede-oprichter van Telefoonabonnement.nl. Al 10 jaar telecomspecialist. Verantwoordelijk voor de content en redactie. Passie voor online. Diehard Apple-fan. Houdt van gadgets, en zijn katten. Favoriete papa van Joris.

Volg René ook op Twitter.

Altijd actuele prijzen Wij vergelijken iedere dag alle prijzen van de meest betrouwbare webshops.
100% onafhankelijk Iedere vergelijking van telefoon en abonnement is 100% onafhankelijk.
De nieuwste smartphones Altijd de nieuwste mobiele telefoons, altijd direct te vergelijken.
Vergelijk alle providers Alle providers van Nederland worden dagelijks onder de loep genomen.
Apple telefoon abonnementen
Samsung telefoon abonnementen
Xiaomi telefoon abonnementen
Oppo telefoon abonnementen
Motorola telefoon abonnementen
Sony telefoon abonnementen
Nokia telefoon abonnementen
OnePlus telefoon abonnementen