4g smartphones

Als je graag gebruikt wilt gaan maken van 4G internet heb je eigenlijk twee zaken nodig. Je hebt als eerste een abonnement bij een provider die 4G aanbiedt nodig. Dat klinkt logisch, maar niet iedere provider biedt al standaard 4G aan. Soms biedt de provider dit wel aan, maar kan je dit als aanvulling aan of uitzetten. De meeste providers zijn inmiddels al overgestapt naar 4G. Als tweede heb je een smartphone met de 4G ondersteuning. Vrijwel alle nieuwe smartphones bieden dit automatisch. Om je zoektocht wat makkelijker te maken hebben wij de 5 beste 4G smartphones van dit moment met de beste prijs/kwaliteit verhouding voor je op een rij gezet.

1. Google Pixel en Pixel XL

Google Pixel

Voor de liefhebber van High-End heeft Google zijn nieuwste Pixel en Pixel XL aangekondigd. Deze beide toestellen ondersteunen vanzelfsprekend 4G en zelfs de nog snellere 4G+ opties aan. Kies je voor een high-end smartphone dan weet je zeker dat ze gemaakt zijn voor razend snel internet.

2. iPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus
Bekijk specificaties
Los toestel: € 738,00
Abonnement vanaf € 38,00 p/m
Beste deal

Datzelfde geldt ook voor de vlaggenschepen van Apple. De nieuwste iPhones, iPhone 7 en iPhone 7 Plus ondersteunen 4G en 4G+ en zijn ontwikkeld voor snelle internetverbindingen. Eigenlijk draait alles bij deze smartphones om internet en het gebruik en downloaden van apps, games en video’s.

3. Samsung Galaxy S5 Neo

Samsung Galaxy S5 Neo
Bekijk specificaties
Los toestel: € 367,00
Abonnement vanaf € 18,50 p/m
Beste deal

Maar voor diegene die graag gebruik willen maken van snel internet zonder te veel te moeten betalen is er ook goed nieuws. 4G is op veel oudere smartphones namelijk ook al enige tijd beschikbaar. Eén van de betere keuzes in een lagere prijsklasse is de Galaxy S5 Neo. Dit is een verbeterde versie van de Galaxy S5 en is op dit moment nog altijd een zeer populaire smartphone, onder andere vanwege zijn 4G ondersteuning.

4. Huawei P8 Lite

Huawei P8 Lite
Bekijk specificaties
Los toestel: € 158,00
Abonnement vanaf € 11,50 p/m
Beste deal

In diezelfde prijsklasse hebben we de Huawei P8 Lite gevonden. Een erg mooie, gebruiksvriendelijke en lekker in de hand liggende smartphone met 4G ondersteuning. Naast 4G is de P8 Lite voorzien van alle handige snufjes, eigenschappen en mogelijkheden. Je hoeft niet te diep in je portemonnee te grijpen om de P8 Lite aan te schaffen en tegenwoordig is hij in combinatie met een abonnement zeer voordelig aan te schaffen. Een echte aanrader in dit overzicht voor als je geen behoefte hebt aan het nieuwste van het nieuwste.

5. LG G4

LG G4
Bekijk specificaties
Los toestel: € 327,00
Abonnement vanaf € 19,00 p/m
Beste deal

De LG G4 is LG’s vlaggenschip van 2015. Inmiddels alweer een iets ouder model, maar dat maakt hem zeker niet langzaam. Het grote voordeel van de LG G4 is dat je hem nu extra voordelig kunt aanschaffen, terwijl hij in werkelijkheid qua snelheid niet heel veel trager is dan zijn opvolger. Als je een high-end vlaggenschip wilt kopen met 4G ondersteuning voor een leuke prijs, is de LG G4 zeker de moeite waard om te bekijken.

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones