Veel mensen zoeken vandaag de dag een eenvoudige smartphone om mee te kunnen WhatsAppen. Dat laatste willen ze dan vaak om in contact te blijven met hun kinderen / kleinkinderen en vrienden. De keuze van zo’n smartphone kan best lastig zijn omdat alle smartphones WhatsApp hebben, maar vaak ook vele kenmerken bevatten die je helemaal niet nodig hebt. Daarnaast zit er aan een smartphone ook een nodig prijskaartje dat in de meeste gevallen veel te gek is voor wat je precies wenst. Herken je je in deze situatie? Dan hebben wij hieronder de vijf beste eenvoudige telefoons met WhatsApp voor je op een rij gezet. We werken deze lijst met regelmaat bij om actueel te blijven.

1. Alcatel Pixi 4

Alcatel PIXI 4 (4)
Bekijk specificaties
Los toestel: € 49,99
Abonnement vanaf € 8,00 p/m
Beste deal

Voor de liefhebber van een voordelige instapsmartphone met WhatsApp-functies: de Alcatel Pixi 4. Deze smartphone is los verkrijgbaar voor zo’n € 50,- en je krijgt flink wat waar voor dat geld. Zo beschikt de Alcatel Pixi 4 over een dual sim functie, wat handig is voor als je in het bezit bent van een privé en zakelijk abonnement. Het toestel draait op het gebruiksvriendelijke besturingssysteem Android, waardoor je toegang krijgt tot vele handige applicaties, die je gratis mag downloaden. Een handige smartphone, eenvoudig in gebruik en voldoende mogelijkheden voor een wel erg schappelijke prijs. De Alcatel Pixi 4 is onze absolutie favoriet in deze top 5.

2. Huawei Y625

Huawei Y625 Dual Sim Black
Beste deal

Op de tweede plaats hebben we de Huawei Y625 gezet. Dit toestel is gezien zijn prijs iets minder interessant. Je koopt het toestel voor iets meer dan € 100,-. Maar de Huawei Y625 is sneller, krachtiger en heeft naast de mogelijkheden van de Pixi 4 ook een erg interessante 8 megapixels camera. Mocht je naast Whatsapp ook een smartphone willen waar je leuke foto’s mee kunt maken, dan is de Huawei Y625 een interessante optie om te overwegen.

3. Wiko Sunset 2

Wiko Sunset 2

Een redelijk onbekend merk in ons land, maar vooral gericht op voordelige, eenvoudige instapmodellen, is Wiko. De Wiko Sunset 2 is een leuke en voordelige smartphone. Het toestel is niet te groot en heeft een scherm van 4 inch. De Wiko Sunset 2 ligt lekker in de hand en werkt net als de twee hierboven met het besturingssysteem Android. Dit geeft je niet alleen direct toegang tot de app WhatsApp, maar ook vele andere handige applicaties. Voor nog geen honderd euro heb je de Wiko Sunset 2 al in huis en kan je vrijwel direct zonder in de handleiding te moeten lezen aan de slag.

4. Huawei Y360

Huawei Y360

De Huawei Y360 lijkt veel op de Y625, maar is een voordeligere versie. Ook beschikt het toestel over iets minder opslaggeheugen en een minder snelle processor. Ondanks deze wijzigingen is de Huawei Y360 nog steeds geschikt voor Whatsapp en bevat het een leuker prijskaartje. Zo is de Huawei Y360 al leverbaar voor minder dan honderd euro. Een leuke extra van dit toestel is de dual sim functie. Mocht je in het bezit zijn van een zakelijk abonnement en een privé abonnement, of een telefoon zoeken waarmee je jouw abonnement en die van je partner kunt gebruiken, dan is de Huawei Y360 erg interessant om eens te bekijken.

5. Motorola Moto E

Motorola Moto E
Bekijk specificaties
Los toestel: € 99,00
Abonnement vanaf € 10,50 p/m
Beste deal

En dan; de nummer 5. Wij hebben gekozen voor de Motorola Moto E. Een mooie smartphone met een 4,3 inch scherm. Een snelle dual core processor met 1 GB RAM geheugen. Het besturingssysteem Android gaat als rode draad door dit overzicht heen, maar dat is ook niet zonder reden. Het besturingssysteem is niet voor niets zo populair. Het werkt gebruiksvriendelijk, intuïtief en voldoende mogelijkheden. Als je op zoek bent naar een goedkope, voordelige telefoon waarmee je kunt WhatsAppen zal je ongetwijfeld slagen met een smartphone uit dit overzicht.

 

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones