-

Alcatel One Touch Pop S7 abonnement

Alcatel One Touch Pop S7

Ben je op zoek naar een Alcatel One Touch Pop S7 abonnement? Vergelijk alle Alcatel One Touch Pop S7 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Alcatel One Touch Pop S7

Als wij aan Alcatel denken, dan moeten wij altijd weer even terugdenken aan de beginjaren van mobiele telefonie. Het merk Alcatel was toen erg groot en was vrijwel niet weg te denken uit het straatbeeld. Langzaam kregen andere merken, zoals Samsung en Nokia, de overhand en werd de Franse fabrikant uit het straatbeeld verdreven. Toch maakt het op de dag van vandaag nog steeds erg betaalbare smartphones en wordt er jaarlijks ook gewoon het assortiment weer ge-update. Een mooi voorbeeld hiervan is de One Touch Pop S7. Het is een middenklasse smartphone en werkt standaard op Android. Ondanks zijn middenklasse specificaties blijft het wel een heel betaalbare smartphone en dit is dan ook direct weer de charme van deze One Touch Pop S7.

Concurrentie

Qua concurrentie hoeft Alcatel met deze One Touch Pop S7 niet echt te vrezen. Het toestel beschikt over een ruime 5 inch touchscreen en beschikt daarnaast over een 1.3 Ghz quad-core processor. Juist deze laatste processor maakt misschien het verschil bij menig smartphone, aangezien deze smartphone over een viertal rekenkernen beschikt. Hierdoor kun je in de praktijk merken dat het toestel aanzienlijk sneller is. De meeste smartphone in deze prijsklasse beschikken over een dual-core en dat is toch al weer een groot pluspunt van deze One Touch Pop S7. Ook de aanwezigheid van 4G is natuurlijk al een pluspunt, maar steeds meer fabrikanten stappen over op deze nieuwe techniek. Heel erg speciaal is dit dus niet meer.

Vrolijk

Als je al even een blik werpt op deze One Touch Pop S7 straalt de vrolijkheid er eigenlijk al vanaf. Deze smartphone is daarnaast ook nog leverbaar in verschillende andere vrolijke kleuren waaronder rood, roze en blauw. Hiermee mag het duidelijk zijn dat deze One Touch Pop S7 juist is gemaakt voor de jongeren die graag een opvallende smartphone wensen voor weinig geld. Alcatel lijkt hierin in een gat in de markt te zijn gestapt en hierin al jaren succes heeft. Het is dan ook min of meer het handelsmerk van de fabrikant geworden en ook deze One Touch Pop S7 is weer in verschillende kleuren leverbaar en oogt het ontwerp ook wat vrolijk.

Media

Voor het maken van foto's zijn er wellicht betere smartphones leverbaar met betere camera's, maar ondanks de slechts 5 megapixels camera presteert deze camera wel erg goed. Hier komen nog erg nette foto's en video's uit voort en met de 4 GB opslag kun je wel even vooruit. Uiteraard is deze opslag ook weer verder uit te breiden met een microSD-kaart. Voor de selfies hoef je de smartphone echt niet aan te schaffen, want de VGA-camera aan de voorzijde is misschien dan wel een nadeel. Toch kun je de foto's weer razendsnel delen met vrienden via verschillende messengers of sociale media. Dankzij de krachtige accu hoef je ook niet bang te zijn dat de One Touch Pop S7 zomaar uit valt. Met een standbytijd van ruim 480 uur kun je naar makkelijk een dag werken.

Conclusie

De One Touch Pop S7 is misschien een wat vreemde eend in de vijver, maar op zijn manier weet het toch ons te overtuigen. De krachtige processor en vooral ook de vrolijke insteek van deze smartphone hebben ons doen overtuigen dat ook deze smartphone een plekje verdient. Voor de camera hoef je deze smartphone echt niet aan te schaffen, maar voor alle overige zaken is het zeker geen miskoop en werkt alles gewoon vlekkeloos. De One Touch Pop S7 is prijstechnisch erg sterk en dit maakt het de smartphone misschien nog wel vele malen interessanter.

Alternatieven voor de Alcatel One Touch Pop S7 vergelijken