iPhone X met Telfort abonnement

iPhone X
Ben je op zoek naar de iPhone X in combinatie met een Telfort abonnement? Op onze website vergelijken we alle iPhone X Telfort aanbiedingen. Bekijk alle voordelen van deze telefoon zoals een 5.8 inch touch screen met een resolutie van 2436 x 1125 pixels, een 12 megapixels camera en een snelle 2740 Mhz Hexacore processor. De iPhone X is erg voordelig verkrijgbaar bij onze aangesloten aanbieders.... Lees verder »
Geheugen
64 GB
256 GB
Ook een iPhone X bij Telfort?
Populairste aanbieding
Apple iPhone X
Actie!
onbeperkt bellen
onbeperkt sms + 5GB
24 maanden
Abonnement:€ 22,50
Toestel:€ 36,00

Info & Bestel

De beste aanbiedingen voor de iPhone X bij Telfort

Stel je eigen abonnement samen:
onbeperkt bellen/sms
5 GB4G
2 jaar
22,50 p.m.
36,00 p.m.
96,00
58,50  p.m.
kostenoverzicht
Bekijk actieBekijk prijzen
onbeperkt bellen/sms
14 GB3G
2 jaar
22,50 p.m.
40,00 p.m.
12,00
62,50  p.m.
kostenoverzicht
Bekijk actieBekijk prijzen
Staat jouw deal er niet tussen?

iPhone X bij Telfort!

Ben je op zoek naar de iPhone X in combinatie met een Telfort abonnement? Op onze website vergelijken we alle iPhone X Telfort aanbiedingen. Bekijk alle voordelen van deze telefoon zoals een 5.8 inch touch screen met een resolutie van 2436 x 1125 pixels, een 12 megapixels camera en een snelle 2740 Mhz Hexacore processor. De iPhone X is erg voordelig verkrijgbaar bij onze aangesloten aanbieders. Kun je niet kiezen tussen de iPhone X en een andere mobiel bij Telfort of kies je liever een andere provider? Vergelijk dan gemakkelijk alle abonnementen en aanbiedingen van verschillende providers om de juiste keuze te maken. Bespaar nu vele euro’s op je abonnement.

Waarom kies je voor de iPhone X bij Telfort?
Of je nou in Den Haag, Groningen, Limburg of Lutjebroek woont, Telfort is een provider met een landelijke dekking en biedt supersnel internet. Dit maakt het mogelijk om lekker snel te browsen, apps te downloaden, filmpjes en muziek te streamen en meer. Daarnaast is Telfort niet de allerduurste provider, de abonnementskosten van een Telfort telefoonabonnement zijn aan de lage kant voor wat je hiervoor krijgt en de bundels zijn aan je eigen wensen aan te passen. Daarnaast biedt Telfort nog vele extra opties naast je standaard bundel zoals voordelig bellen in het buitenland. Bekijk de pagina over de iPhone X voor meer informatie en kom meer te weten over de specificaties van deze mobiele telefoon of de aanbieder Telfort.