Google Pixel XL 128GB

Google Pixel XL 128GB>
Google heeft zijn eerste generatie smartphones uitgebracht met hun eigen merk Google. Voorheen werkte Google altijd onder de naam Nexus en brachten ze smartphones uit in samenwerking met andere fabrikanten waaronder HTC en LG. Met de aankondiging van de Google Pixel en Google Pixel XL is hier verandering in gekomen. De naam Nexus is verdwenen en Google werkt nu onder zijn eigen... Lees verder »

Voordelen Google Pixel XL 128GB
  • 128 GB opslag geheugen
  • 2400 Mhz Quad Core
  • 4 GB RAM geheugen
Ook een Google Pixel XL 128GB met abonnement?
Beste alternatief
Google Pixel
Actie!
150 minuten
onbeperkt sms + 500MB
24 maanden
Abonnement:€ 12,50
Toestel:€ 32,00

Info & Bestel
De populairste alternatieven voor de Google Pixel XL 128GB

Helaas is de Google Pixel XL 128GB op dit moment niet (meer) leverbaar, daarom hebben we enkele populaire alternatieven van Google op een rij gezet:

Google Pixel XL 128GB met abonnement

Google heeft zijn eerste generatie smartphones uitgebracht met hun eigen merk Google. Voorheen werkte Google altijd onder de naam Nexus en brachten ze smartphones uit in samenwerking met andere fabrikanten waaronder HTC en LG. Met de aankondiging van de Google Pixel en Google Pixel XL is hier verandering in gekomen. De naam Nexus is verdwenen en Google werkt nu onder zijn eigen naam. De Pixel XL is de grootste van de twee en beschikt over een 5,5 inch AMOLED scherm. Een groot voordeel van de Google Pixel smartphones is dat deze worden uitgebracht met de nieuwste versie van Android en dat er geen speciale schil van de fabrikant overheen is gezet. Je ervaart Google Android zoals Google het heeft bedoelt.