Google Pixel met Ziggo abonnement

Google Pixel>
Ben je op zoek naar de Google Pixel met een Ziggo abonnement? Op deze site vergelijk je alle Google Pixel Ziggo aanbiedingen. Bekijk alle voordelen van deze mobiele telefoon zoals een 5 inch touch screen met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een 12 megapixels camera en een krachtige 2150 Mhz Quad Core processor. De Google Pixel is zeer voordelig verkrijgbaar bij onze aangesloten aanbieders.... Lees verder »

Voordelen Google Pixel

  • Maakt fantastische foto's
  • Qualcomm Snapdragon 821
  • 4 GB werkgheugen
Nu zonder bijbetaling vanaf 50,00 p.m.
Bekijk aanbieding

Populairste aanbiedingen

1
150 minuten + onbeperkt sms + 5GB€ 42,00 p/m!
Bekijk actie
2
120 minuten + onbeperkt sms + 3GB€ 48,00 p/m!
Bekijk actie
3
150 minuten + onbeperkt sms + 1.5GB€ 42,00 p/m!
Bekijk actie

De beste aanbiedingen voor de Google Pixel bij Ziggo

Stel je eigen abonnement samen:
500 minuten
onbeperkt sms
1.5 GB
4G
1 maand
786,00
15,00  p.m.
Bekijk actieBekijk prijzen
onbeperkt bellen
onbeperkt sms
4.5 GB
4G
1 maand
786,00
25,00  p.m.
Bekijk actieBekijk prijzen
Staat jouw deal er niet tussen?

Google Pixel bij Ziggo!

Ben je op zoek naar de Google Pixel met een Ziggo abonnement? Op deze site vergelijk je alle Google Pixel Ziggo aanbiedingen. Bekijk alle voordelen van deze mobiele telefoon zoals een 5 inch touch screen met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een 12 megapixels camera en een krachtige 2150 Mhz Quad Core processor. De Google Pixel is zeer voordelig verkrijgbaar bij onze aangesloten aanbieders. Twijfel je tussen de Google Pixel en een andere telefoon bij Ziggo of kies je liever een andere provider? Vergelijk dan eenvoudig alle prijzen en aanbiedingen van verschillende providers om de beste keuze te maken. Bespaar honderden euro’s op je abonnement.

Waarom kies je voor de Google Pixel bij Ziggo?
Of je nou in Rotterdam, Friesland, Limburg of Staphorst woont, Ziggo is een aanbieder met dekking in heel Nederland waarmee je overal online kunt. Dit maakt het mogelijk om razendsnel te Facebooken, applicaties te downloaden, filmpjes en muziek te luisteren en nog veel meer. Ook is Ziggo niet de allerduurste provider, de prijzen van een Ziggo abonnement zijn aan de lage kant voor wat je ervoor krijgt en de belbundels zijn aan je eigen wensen aan te passen. Daarnaast biedt Ziggo vele extra opties naast je standaard bundel zoals voordelig bellen in het buitenland. Bekijk de pagina over de Google Pixel voor meer informatie en kom meer te weten over de specs van dit toestel of de aanbieder Ziggo.