-

HTC One A9 abonnement

HTC One A9

Ben je op zoek naar een HTC One A9 abonnement? Vergelijk alle HTC One A9 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de HTC One A9

De nieuwe One A9 is de nieuwste high-end smartphone van HTC. In tegenstelling tot eerdere smartphones van HTC heeft deze One A9 een eigen uniek design meegekregen en zoals we HTC inmiddels kennen is ook dit ontwerp weer goed in elkaar gezet. Ook de One A9 beschikt over enkele nieuwe features, maar ook bekende zaken zoals BoomSound. De nieuwe One A9 is wederom het bewijs dat ook HTC blijft innoveren met handige functies, maar dat ook nog eens verpakt in een strak design. Iets wat we niet eerder zagen in andere smartphones van HTC en dat maakt deze One A9 direct ook weer een stuk specialer.

Ontwerp van de HTC One A9

Het is duidelijk dat HTC af wilde van het plakaat saaie ontwerpen. De nieuwe One A9 is compleet anders ontworpen en heeft niets te maken met voorgaande modellen. Het resultaat is een erg dunne smartphone die ook nog eens moeiteloos in de broekzak past. De metalen behuizing is uit een stuk opgetrokken waardoor de One A9 ook prima tegen een stootje kan, maar om alles nog wat steviger te maken is de voorzijde van het toestel opgetrokken uit glas gecombineerd met aluminium. Het touchscreen zelf is weer gemaakt van Gorilla Glass 4 en hierdoor heb je echt een stevige smartphone in handen. Het toestel ligt ook nog eens erg fijn in de hand en dit komt mede door het compacte en dunne ontwerp. Het is misschien wat vreemd om te zeggen, maar misschien is deze One A9 de eerste echte high-end smartphone die ook met een hand te bedienen is. Dit is weer even geleden dat wij dit konden zeggen.

HTC One A9 features

De nieuwe One A9 heeft naast een nieuw ontwerp ook enkele nieuwe zaken of features die verbeterd zijn. Zo is de camera flink verbeterd, al blijft de resolutie nog wel steken op 13 megapixels. De optische beeldstabilisatie zorgt er echter voor dat trillingen direct uit het beeld worden verwijderd en dankzij de Pro-modus kun je ook nog de foto's in RAW-formaat schieten. Juist dit laatste formaat leent zich uitstekend om foto's achteraf in de hoogste resolutie nog goed te kunnen bewerken. De speciale Hyperlapse functie op de video zorgt er voor dat video's direct 12 maal sneller kunnen worden afgespeeld waardoor je de speciale timelapse-effect krijgt. Gelukkig heeft HTC binnen de One A9 nog wel gekozen voor het geprezen Boom Sound systeem waardoor muziek schitterend ten gehore wordt gebracht.

Techniek van de A9

Onderhuids heeft de One A9 ook enkel vorderingen gemaakt. Zo is het de eerste smartphone op de markt met Android 6.0 standaard geïnstalleerd buiten de stallen van Google zelf. Ook beschikt de One A9 over een 1.5 Ghz octa-core processor met 2 GB werkgeheugen. Nu lijkt dit in eerste instantie weinig voor een high-end smartphone, maar deze cijfers bewijzen dat dit zeker niet waar is. De One A9 is misschien wel een van de snelste smartphones die momenteel leverbaar is en dat komt mede door het slimme ontwerp van HTC Sense, de skin die HTC over Android legt.

HTC One A9 wel of niet kopen?

De nieuwe One A9 werd in de media al op de voet gevolgd en wij begrijpen nu ook goed waarom. In alle opzichten is deze nieuwe smartphone een flinke verbetering van alle voorgaande modellen van HTC. Het is wel duidelijk geworden dat de One A9 direct aangeeft welke koers de fabrikant wil gaan varen en dat is erg positief. Als je op zoek bent naar een serieuze smartphone waar je nog jaren mee verder kunt, dan is deze One A9 wellicht nog wel de beste keuze. In combinatie met een abonnement wordt de smartphone zeer voordelig aangeboden en uiteraard raden wij dan ook aan om eens te kijken naar een 4G databundel voor de maximale ervaring.

Alternatieven voor de HTC One A9 vergelijken