-

Motorola New Moto E abonnement

Motorola New Moto E

Ben je op zoek naar een Motorola New Moto E abonnement? Vergelijk alle Motorola New Moto E aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Motorola New Moto E

Ondanks dat Motorola geen grote speler meer is op de Nederlandse markt is het merk nog wel heel erg actief in de smartphones. Dit getuigt ook weer de vernieuwde versie van de Moto E. Zoals wij mogen verwachten heeft de nieuwe Moto E weer enkele wijzigingen ondergaan ten opzichte van zijn voorganger uit 2014, maar ook deze smartphone blijft erg betaalbaar. De Moto E gaat al enkele jaren mee in het assortiment van Motorola en het model staat dan ook bekend om zijn uitstekende prijs- en kwaliteitsverhouding. Hierbij speelt de reputatie van de fabrikant erg veel mee, want Motorola wordt gezien als de pionier van mobiele telefonie en het was dan ook een van de eerste fabrikanten die ook werkelijk met een mobiele telefoon op de markt kwam. Inmiddels zijn wij beland bij de smartphones en de Moto E is een prachtig voorbeeld van solide werk.

Update

In tegenstelling tot andere fabrikanten kiest Motorola er jaarlijks voor om bestaande modellen een update te geven. In plaats van verschillende versienummers blijft de naam behouden. Deze nieuwe Moto E heeft weer enkele wijzigingen ondergaan ten opzichte van het vorige modeljaar. Zo is het scherm iets gegroeid en met nu een doorsnede van 4.5 inch. Ook de processor heeft meer rekenkracht en de Moto E beschikt nu over een 1.3 Ghz quad-core processor. Precies in de lijn van verwachtingen heeft Motorola er voor gekozen om ook deze Moto E te voorzien van Android 5.0. De kleine subtiele wijzigingen zorgen er in ieder geval weer voor dat het modeljaar 2015 weer fris van start kan gaan. Als extra positief punt mogen wij melden dat ook deze Moto E nu standaard de beschikking heeft over 4G en hier dus geen aparte modellen meer van op de markt komen.

Poespas

De nieuwe Moto E is een smartphone zonder veel poespas. Je kunt er dat mee doen wat je verwacht van een smartphone. Zo kun je zelf applicaties downloaden via de Google Play Store en kun je uiteraard mobiel internetten. Het is dan ook misschien wel de ideale smartphone voor diegene die weinig willen uitgeven aan een smartphone, maar wel een degelijke smartphone zoeken. In dat geval is de Moto E de perfecte keuze! Zonder veel poespas is de smartphone erg makkelijk in gebruik en zit de snelheid er ook erg goed in en vooral dit laatste is belangrijk als je eens een spelletje wil spelen of gewoon even een video wenst af te spelen!

Funfactor

Naarmate wij meer met de smartphone aan het spelen zijn, hoe leuker wij hem vinden. Ook deze Moto E beschikt over stock Android en hiermee heeft Motorola er dus voor gekozen om de smartphone compleet op Android te laten werken zonder eigen software. Dit resulteert in een eigenzinnige, maar goede werking van de smartphone. De Moto E is echter ook een smartphone waar je uiteindelijk snel aan went. De camera aan de achterzijde heeft een resolutie van 5 megapixels en aan de voorzijde een VGA-camera. Voor de camera's hoef je het dus niet te doen, maar de enorme funfactor is wel aanwezig bij deze Moto E.

Conclusie

De nieuwe Moto E heeft wellicht subtiele wijzigingen ondergaan, maar deze wijzigingen zijn wel weer in het voordeel van deze smartphone. Het is de ideale smartphone voor diegene die op zoek zijn naar een solide en betaalbare smartphone, want dat is deze Moto E zeker. Zonder veel moeite heb je dan ook deze Moto E snel onder de knie en kun je alles doen wat je tegenwoordig van een smartphone mag verwachten. Wij zijn onder de indruk van de mogelijkheden in combinatie met deze prijs.