Samsung Galaxy J3 met Telfort abonnement

Samsung Galaxy J3 bij .Telfort
Ben je op zoek naar de Samsung Galaxy J3 met een Telfort abonnement? Bij Telefoonabonnement.nl vergelijk je alle Samsung Galaxy J3 Telfort aanbiedingen. Bekijk de vele voordelen van dit toestel zoals een 5 inch beeldscherm met een resolutie van 720 x 1280 pixels, een 8 megapixels camera en een snelle 1200 Mhz Quad Core processor. De Samsung Galaxy J3 is al goedkoop te bestellen bij onze... Lees verder »
Geheugen
8 GB
Ook een Samsung Galaxy J3 bij Telfort?
Populairste aanbiedingen
1
150 minuten + 1GB€ 12,50 p/mToestel: € 0,00 p/m
Bekijk actie
2
300 minuten + 1.5GB€ 14,00 p/mToestel: € 0,00 p/m
Bekijk actie
3
800 minuten + 8GB€ 17,50 p/mToestel: € 0,00 p/m
Bekijk actie

De beste aanbiedingen voor de Samsung Galaxy J3 bij Telfort

Stel je eigen abonnement samen:
150 min + onbeperkt sms
1 GB4G
2 jaar
12,50 p.m.
2,00 p.m.
48,00
14,50  p.m.
kostenoverzicht
Bekijk actieBekijk prijzen
Staat jouw deal er niet tussen?

Samsung Galaxy J3 bij Telfort!

Ben je op zoek naar de Samsung Galaxy J3 met een Telfort abonnement? Bij Telefoonabonnement.nl vergelijk je alle Samsung Galaxy J3 Telfort aanbiedingen. Bekijk de vele voordelen van dit toestel zoals een 5 inch beeldscherm met een resolutie van 720 x 1280 pixels, een 8 megapixels camera en een snelle 1200 Mhz Quad Core processor. De Samsung Galaxy J3 is al goedkoop te bestellen bij onze aangesloten webwinkels. Kun je niet kiezen tussen de Samsung Galaxy J3 en een andere telefoon bij Telfort of kies je liever een andere provider? Vergelijk dan gemakkelijk alle aanbiedingen en abonnementen van verschillende providers om de beste keuze te maken. Bespaar nu vele euro’s op je abonnement.

Waarom kiezen voor de Samsung Galaxy J3 bij Telfort?
Of je nou in Amsterdam, Friesland, Limburg of op Urk woont, Telfort is een aanbieder met dekking door heel Nederland en biedt supersnel internet. Hierdoor is het mogelijk om lekker snel te browsen, games te downloaden, video’s en muziek te streamen en nog heel veel meer. Daarnaast is Telfort een voordelige provider, de kosten van een Telfort telefoonabonnement zijn niet hoog voor wat je ervoor krijgt en de bundels zijn aan je persoonlijke situatie aan te passen. Ook biedt Telfort vele extra opties naast je standaard bundel zoals voordelig bellen in het buitenland. Bekijk de pagina over de Samsung Galaxy J3 voor meer info en kom nog meer te weten over de specificaties van dit toestel of de provider Telfort.