-

Samsung Galaxy K Zoom abonnement

Samsung Galaxy K Zoom

Ben je op zoek naar een Samsung Galaxy K Zoom abonnement? Vergelijk alle Samsung Galaxy K Zoom aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Samsung Galaxy K Zoom

Als je de Galaxy K Zoom voor het eerst bekijkt lijkt het een normale smartphone te zijn die prima past in het design van de huidige reeks van Galaxy modellen. Wanneer je de smartphone echter omdraait zie je echter ook direct de reden waarom deze smartphone de Galaxy K Zoom heet, want aan de achterzijde van deze smartphone is een 20.7 megapixels camera geïntegreerd waarmee de mooiste foto's en video's gemaakt kunnen worden. De achterzijde van de telefoon heeft ook veel weg van het design van de huidige compact camera's van Samsung, dus wellicht kun je ook stiekem zeggen dat Samsung een camera heeft omgetoverd in een smartphone. In ieder geval mag het duidelijk zijn dat de camera het grote pluspunt is van deze smartphone.

Camera van 20.7 megapixels

Zoals gezegd beschikt de Galaxy K Zoom over een 20.7 megapixels camera waarmee de scherpste foto's en video's gemaakt kunnen worden. Zoals je het mag verwachten bij een dergelijke camera, en zeker wanneer deze zo prominent aan de achterzijde aanwezig is, beschikt deze ook over optische beeldstabilisatie en zelfs tien maal optische zoom. Door de optische beeldstabilisatie zullen foto's vrijwel altijd lukken doordat de trilling wordt gefilterd en je dus altijd netjes een stilstaand beeld hebt. Met de optische zoom kun je met de Galaxy K Zoom zelfs van verre afstand nog een mooie close-up maken. Om ook in donkere situaties mooie foto's te kunnen maken beschikt de smartphone ook over een krachtige Xenon-flitser en deze type flitser zorgt net voor wat meer licht dan wat wij normaal gewend zijn van een LED-flitser.

Software

De Galaxy K Zoom kan misschien wel over een schitterende camera beschikken, maar zonder goede software op de achtergrond zullen foto's nog steeds erg wazig worden. De smartphone beschikt daarom ook over handige functies en instellingen om makkelijk en snel foto's of video's te kunnen maken. Zoals je mag verwachten beschikt deze Galaxy K Zoom over een autofocus functie en stelt de smartphone zich dus zelf perfect in om het mooiste plaatje te kunnen schieten. Voor diegene die pas beginnen met fotografie is er ook Pro Suggest. Hierbij doet de smartphone een vijftal voorstellen voor de beste filterinstellingen die op dat moment het beste gebruikt kunnen worden. Al om al kan iedereen dus de mooiste plaatjes schieten met deze Galaxy K Zoom.

Design

In tegenstelling van wat wij gewend zijn bij dergelijke smartphones is de lens binnen deze Galaxy K Zoom netjes in de achterzijde weggewerkt en blijft het dus een compacte smartphone. De voorzijde lijkt niets te verklappen van deze krachtige functie aan de achterzijde en is het ook gewoon een doodnormale smartphone. Wie de Galaxy K Zoom echter omdraait ziet direct dat wij te maken hebben met een semi-professionele camera waarmee je dus ook kunt bellen. Samsung heeft het erg netjes voor elkaar gekregen om twee werelden samen te voegen en zowel de functionaliteit als het design zijn dan ook uitstekend voor elkaar bij deze Galaxy K Zoom.

Conclusie

Het mag duidelijk zijn dat deze Galaxy K Zoom uitermate geschikt is voor diegene die veel eisen stellen aan de camera en meermaals foto's maken. Het is de ideale combinatie van smartphone en compacte camera zonder dat er ook maar ingeleverd wordt op enige functionaliteit van beide apparaten. Ook het design is erg netjes en de lens aan de achterzijde is netjes weggewerkt en heeft dus geen irritante uitstekende delen. De Galaxy K Zoom is dus zeker de moeite waard voor diegene die graag van elk moment een foto of video wil maken. In betere kwaliteit kun je dit bijna niet krijgen!