Samsung Galaxy S3

Samsung Galaxy S3>
De Samsung Galaxy S3 is de opvolger van de snelle en populaire Galaxy S2. Bij de Samsung Galaxy S3 zijn ze overgegaan op een nieuw design, een nog groter scherm en een veel snellere processor. De Samsung Galaxy s3 heeft een groot 4.8 inch HD Super Amoled touchscreen. Het toestel beschikt o.a. over NFC, Bluetooth 4.0, een 8 megapixels camera en razendsnel internet. De Samsung... Lees verder »

Voordelen Samsung Galaxy S3
  • 4,8 inch touchscreen
  • 16 GB opslaggeheugen
  • 8 megapixel camera
Ook een Samsung Galaxy S3 met abonnement?
Beste alternatief
Samsung Galaxy S8
Actie!
150 minuten
onbeperkt sms + 500MB
24 maanden
Abonnement:€ 38,50
Toestel:€ 0,00

Info & Bestel
Het laatste nieuws over de Samsung Galaxy S3
19 mrt 2017Donald Trump en zijn vijf jaar oude Samsung Galaxy S3Sinds zijn presidentschap, kan de Amerikaanse president Donald Trump maar geen afscheidt nemen van zijn vijf jaar oude Samsung Electronics Galaxy S3 smartphone. Het toestel draait echter op een verouderd besturingssysteem en dat schept bezorgdheid over de veiligheid. De Amerikaanse president kan zijn Samsung Galaxy... Lees verder

⇧ Terug naar boven

De populairste alternatieven voor de Samsung Galaxy S3

Helaas is de Samsung Galaxy S3 op dit moment niet (meer) leverbaar, daarom hebben we enkele populaire alternatieven van Samsung op een rij gezet:

Samsung Galaxy S3 met abonnement

De Samsung Galaxy S3 is de opvolger van de snelle en populaire Galaxy S2. Bij de Samsung Galaxy S3 zijn ze overgegaan op een nieuw design, een nog groter scherm en een veel snellere processor. De Samsung Galaxy s3 heeft een groot 4.8 inch HD Super Amoled touchscreen. Het toestel beschikt o.a. over NFC, Bluetooth 4.0, een 8 megapixels camera en razendsnel internet. De Samsung Galaxy S3 maakt gebruik van de nieuwste versie van Android en draait vloeiend dankzij een krachtige 1.4 GHz Quad-core Cortex A9 processor met 1 GB werkgeheugen. Wil je meer weten over de Samsung Galaxy S3? Bekijk hieronder alle specificaties en prijzen.