Samsung Galaxy S3 16GB

Samsung Galaxy S3 16GB>
De Samsung Galaxy S3 is de opvolger van de snelle en populaire Galaxy S2. Bij de Samsung Galaxy S3 zijn ze overgegaan op een nieuw design, een nog groter scherm en een veel snellere processor. De Samsung Galaxy s3 heeft een groot 4.8 inch HD Super Amoled touchscreen. Het toestel beschikt o.a. over NFC, Bluetooth 4.0, een 8 megapixels camera en razendsnel internet. De Samsung... Lees verder »

Voordelen Samsung Galaxy S3 16GB
  • 4,8 inch touchscreen
  • 16 GB opslaggeheugen
  • 8 megapixel camera
Ook een Samsung Galaxy S3 16GB met abonnement?
Beste alternatief
Samsung Galaxy S7
Actie!
onbeperkt bellen
onbeperkt sms + 1GB
24 maanden
Abonnement:€ 15,00
Toestel:€ 18,00

Info & Bestel
De populairste alternatieven voor de Samsung Galaxy S3 16GB

Helaas is de Samsung Galaxy S3 16GB op dit moment niet (meer) leverbaar, daarom hebben we enkele populaire alternatieven van Samsung op een rij gezet:

Samsung Galaxy S3 16GB met abonnement

De Samsung Galaxy S3 is de opvolger van de snelle en populaire Galaxy S2. Bij de Samsung Galaxy S3 zijn ze overgegaan op een nieuw design, een nog groter scherm en een veel snellere processor. De Samsung Galaxy s3 heeft een groot 4.8 inch HD Super Amoled touchscreen. Het toestel beschikt o.a. over NFC, Bluetooth 4.0, een 8 megapixels camera en razendsnel internet. De Samsung Galaxy S3 maakt gebruik van de nieuwste versie van Android en draait vloeiend dankzij een krachtige 1.4 GHz Quad-core Cortex A9 processor met 1 GB werkgeheugen. Wil je meer weten over de Samsung Galaxy S3? Bekijk hieronder alle specificaties en prijzen.