Samsung Galaxy S5 Neo los toestel

Samsung Galaxy S5 Neo los toestel

De Samsung Galaxy S5 Neo is een zeer leuke mobiele telefoon met een snelle 1600 Mhz Octacore processor en voldoende RAM geheugen om nog lang plezier te kunnen hebben met de populairste apps en spelletjes. Deze download je gemakkelijk en regelmatig voor niets dankzij het populaire besturingssysteem Android.

De Samsung Galaxy S5 Neo kan je bestellen i.c.m. een mobiel abonnement of... Lees verder »

Voordelen Samsung Galaxy S5 Neo

  • 5.1 inch Full HD scherm
  • 1.6 Ghz Octa Core
  • 16 GB opslaggeheugen
Direct los bestellen ?
Beste aanbieding
Samsung Galaxy S5 Neo los toestel aanbieding
Actie!
Samsung Galaxy S5 Neo
(als los toestel)

Verzendkosten:
GRATIS

Toestelprijs:
348,00

Info & Bestel

Losse toestelprijzen voor de Samsung Galaxy S5 Neo

Belsimpel
Direct leverbaar
Toestelprijs: € 348,00
Bekijk actie
Mobiel.nl
Direct leverbaar
Toestelprijs: € 349,00
Bekijk actie
GSMwijzer
Direct leverbaar
Toestelprijs: € 349,00
Bekijk actie

Samsung Galaxy S5 Neo als los toestel kopen

De Samsung Galaxy S5 Neo is een zeer leuke mobiele telefoon met een snelle 1600 Mhz Octacore processor en voldoende RAM geheugen om nog lang plezier te kunnen hebben met de populairste apps en spelletjes. Deze download je gemakkelijk en regelmatig voor niets dankzij het populaire besturingssysteem Android.

De Samsung Galaxy S5 Neo kan je bestellen i.c.m. een mobiel abonnement of gewoon als los toestel. Houd bij het kopen van de Samsung Galaxy S5 Neo als losse telefoon er wel rekening mee dat je het volledige bedrag voor het toestel van te voren moet betalen. Daarnaast is het aan te bevelen om een abonnement af te sluiten zodat je in elk geval gebruik kunt maken van mobiele data. Hiervoor kan je ook een beltegoed kaart bestellen, maar dan zijn de tarieven in verhouding vaak wel aan de hoge kant. Als abonnement doe je er verstandig aan te kiezen voor een sim only abonnement. Uiteindelijk kun je bij een losse telefoon in combinatie met een sim only abonnement in veel gevallen goedkoper uit zijn. Zorg er in elk geval wel voor dat je van te voren goed de aanbiedingen van je losse telefoon en sim only bij verschillende webshops vergelijkt. Meer info? Bekijk de pagina over de Samsung Galaxy S5 Neo en de specs van deze telefoon.

Je vindt in de woorden van Samsung het ideale toestel dat ‘aansluit op je leven’ in de Galaxy S5 Neo. Het top model van Samsung uit 2014 is nu nog beter. De Neo zit dan ook vol van handige en slimme features. Het toestel heeft een uitstekende 16-megapixel hoofdcamera voor die belangrijke momenten in je leven. Een waar vlaggenschip met krachtige hardware en natuurlijk de IP67 certificering. Je kunt de snelle smartphone gerust een half uur onder water laten liggen tot 1 meter diepte. Koop je een los Samsung Galaxy S5 Neo toestel, dan krijg je waar voor je geld.

Specificaties Samsung Galaxy S5 Neo

Het Samsung vlaggenschip van 2014 is in 2015 nog beter gemaakt met de Neo. Wat kun je verwachten als je de Galaxy S5 Neo los koopt? Het toestel heeft een 5,1-inch Full HD Super AMOLED beeldscherm. Het scherm heeft een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Achter het voortreffelijke beeldscherm schuilt een Exynos 7580 processor van Samsung zelf. De octa-core is maximaal geklokt op 1,6 GHz en er is 2 GB werkgeheugen. De smartphone kan uitstekend multi-tasken en apps laden snel.

Zoals je mag verwachten van een Samsung smartphone heeft ook de Galaxy S5 Neo geweldige camera’s. De 16-megapixel f/1,9 hoofdcamera heeft autofocus en de LED flitser licht bij wanneer je in donkere locaties schiet. Dankzij de IP67 certificering gaat er voor de smartphone fotograaf een nieuwe wereld open, je kunt het toestel tot 1 meter onder water gebruiken. Voorop tref je de 5-megapixel f/1.9 selfiecamera. Hoewel de Neo waterbestendig is, kun je de 2.800 mAh batterij wel vervangen. Ideaal voor reizigers of mensen die erg veel gebruik maken van hun smartphone maar wel altijd bereikbaar dienen te zijn.

Waarom een Samsung Galaxy S5 Neo als los toestel>

De Galaxy S5 Neo is een zeer complete smartphone. Deze Android telefoon heeft niet alleen indrukwekkende hardware. Het toestel beschikt over zeer uitgebreide software. Het is moderner dan zijn voorganger de Galaxy S5. De interface van Samsung, TouchWiz, is fris en ziet er stijlvol uit. De gemiddelde smartphone gebruiker zal de software snel onder de knie krijgen. Samsung installeer niet zo veel apps vooraf. Dat is een groot voordeel voor veel mensen. Mocht je meer apps willen heb je keuze uit de Play store van Google of de Samsung Appstore. Het toestel is ideaal voor ouders die en toestel voor hun kind willen kopen. De Neo beschikt namelijk over een Kids Mode. In deze mode hebben gebruikers alleen toegang tot bepaalde apps en games. De Galaxy S5 Neo los is dan ook uitstekend geschikt als eerste telefoon voor kinderen.

Betrouwbaarheid van een top smartphone fabrikant

Een groot voordeel van een los Samsung Galaxy S5 Neo toestel is natuurlijk de betrouwbaarheid van het merk Samsung. In de tijd dat smartphones bestaan, heeft vooral Samsung een naam gemaakt als zijnde een betrouwbare mobiele telefoon fabrikant. De Galaxy S reeks is het vlaggenschip van de Koreaanse fabrikant en je bent verzekerd van jaren plezier van deze telefoons. Je merkt het aan kleine maar belangrijke dingen zoals LTE en beschikbare connectiviteit.

Je kunt razend snel internetten met de Galaxy aangezien het 4G LTE ondersteunt. Daarnaast beschikt de Neo over WiFi, Bluetooth en zelfs een hartslag scanner. Hier vind je het overzicht van de bedrijven die de Samsung Galaxy S5 Neo als losse smartphone verkopen. We hebben ook een uitgebreid overzicht van alle beschikbare telefoonabonnementen voor het toestel.