Samsung Galaxy S6 Edge Plus met KPN abonnement

Samsung Galaxy S6 Edge Plus bij .KPN
Ben je op zoek naar de Samsung Galaxy S6 Edge Plus in combinatie met een KPN abonnement? Op onze website vergelijken we alle Samsung Galaxy S6 Edge Plus KPN abonnementen. Bekijk de vele voordelen van deze mobiele telefoon zoals een 5.67 inch touch screen met een resolutie van 2560 x 1440 pixels, een 16 megapixels camera en een supersnelle 2100 Mhz Octa Core processor. De Samsung Galaxy S6 Edge... Lees verder »

Voordelen Samsung Galaxy S6 Edge Plus

  • 5,67 inch touchscreen
  • razendsnel internet met 4G
  • 16 megapixel camera
Nu zonder bijbetaling vanaf 31,00 p.m.
Bekijk aanbieding

Populairste aanbiedingen

1
200 minuten / sms + 1GB€ 37,00 p/m!
Bekijk actie
2
onbeperkt bellen / sms + 1GB€ 45,00 p/m!
Bekijk actie

De beste aanbiedingen voor de Samsung Galaxy S6 Edge Plus bij KPN

Stel je eigen abonnement samen:
onbeperkt bellen
onbeperkt sms
1 GB
4G
2 jaar
0,00
45,00  p.m.
Bekijk actie
onbeperkt bellen
onbeperkt sms
5 GB
4G
2 jaar
0,00
49,00  p.m.
Bekijk actie
onbeperkt bellen
onbeperkt sms
10 GB
4G
2 jaar
11,00
57,00  p.m.
Bekijk actie
Staat jouw deal er niet tussen?

Samsung Galaxy S6 Edge Plus bij KPN!

Ben je op zoek naar de Samsung Galaxy S6 Edge Plus in combinatie met een KPN abonnement? Op onze website vergelijken we alle Samsung Galaxy S6 Edge Plus KPN abonnementen. Bekijk de vele voordelen van deze mobiele telefoon zoals een 5.67 inch touch screen met een resolutie van 2560 x 1440 pixels, een 16 megapixels camera en een supersnelle 2100 Mhz Octa Core processor. De Samsung Galaxy S6 Edge Plus is erg voordelig verkrijgbaar bij onze aangesloten webshops. Kun je niet kiezen tussen de Samsung Galaxy S6 Edge Plus en een andere mobiel bij KPN of kies je liever een andere provider? Vergelijk dan eenvoudig alle prijzen en aanbiedingen van verschillende providers om de juiste keuze te maken. Bespaar tientallen euro’s per maand op je abonnement.

Waarom de Samsung Galaxy S6 Edge Plus bij KPN?
Of je nou in Den Haag, Groningen, Maastricht of Staphorst woont, KPN is een provider met dekking in heel Nederland waarmee je overal online kunt. Dit maakt het mogelijk om lekker snel te internetten, spelletjes te downloaden, Youtube en muziek te luisteren en nog heel veel meer. Daarnaast is KPN niet de allerduurste provider, de abonnementskosten van een KPN abonnement zijn aan de lage kant voor wat je hiervoor krijgt en de bundels zijn flexibel aan te passen. Daarnaast biedt KPN nog vele extra mogelijkheden naast je standaard bundel zoals goedkoop bellen in het buitenland. Bekijk de pagina over de Samsung Galaxy S6 Edge Plus voor meer informatie en kom nog meer te weten over de specificaties van deze telefoon of de provider KPN.