-

Sony Xperia C5 Ultra abonnement

Sony Xperia C5 Ultra

Ben je op zoek naar een Sony Xperia C5 Ultra abonnement? Vergelijk alle Sony Xperia C5 Ultra aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Sony Xperia C5 Ultra

Sony weet ons altijd weer te verrassen met nieuwe modellen en zo geldt dat ook voor deze C5 Ultra. Het is een nieuwe betaalbare phablet, maar beschikt daarnaast ook nog eens over leuke specificaties. De nieuwe C5 Ultra beschikt over een 6 inch touchscreen. Door dit formaat beland hij automatisch in de categorie van phablets. Een nadeel van een dergelijk grote smartphone kan natuurlijk zijn dat deze phablet moeilijk mee te nemen is. Veelal zal de phablet niet zomaar even in de broekzak geschoven kunnen worden. Aan de keerzijde is het momenteel een van de goedkopere phablets op de markt met toch aardige specificaties. Wij nemen daarom graag deze C5 Ultra eens onder de loep

. Groots

Zoals gezegd beschikt de C5 Ultra over een 6 inch touchscreen. Hiermee is het een van de grotere smartphones die momenteel op de markt is, maar gelukkig blijft de C5 Ultra wel betaalbaar. Ook de processor liegt er niet om en met een 1.7 Ghz octa-core is ook de phablet hierin erg volwassen en merk je ook direct dat de processor een belangrijke bijdrage levert aan de soepele werking. Dankzij het grote scherm is ook de resolutie van het scherm erg netjes, want met een Full HD resolutie kun je ongestoord filmpjes bekijken in de hoogste kwaliteit. Uiteraard kun je ook filmpjes terugkijken die je zelf hebt gefilmd met de 13 megapixels camera aan de achterzijde. Je kan echter deze zelfde kwaliteit filmpjes of foto's aan de voorzijde verwachten, want ook hier heeft Sony er voor gekozen om een 13 megapixels camera in te integreren. Met de 16 GB opslagruimte heb je voorlopig wel even voldoende, maar uiteraard kun je dit zelf nog makkelijk uitbreiden middels een microSD-kaart. In alle opzichten is deze C5 Ultra groots en erg volwassen!

Concurrentie

De C5 Ultra gaat de directe concurrentie aan met andere phablets. Steeds meer fabrikanten brengen dergelijk grote smartphones op de markt, echter moet er vaak wel diep in de buidel getast worden. Deze C5 Ultra bewijst maar weer eens dat ook een phablet erg betaalbaar kan zijn en ook nog eens goed werkt. Hiermee troeft de C5 Ultra zijn concurrentie goed af en is het plotseling misschien wel de meest interessante phablet die momenteel leverbaar is.

Ontwerp

Het ontwerp van de C5 Ultra is misschien wat minder verrassend. In de lijn der verwachtingen heeft Sony ook hun strakke en slanke design doorgevoerd op deze C5 Ultra. Dit resulteert in een phablet die misschien nog best handzaam is ten opzichte van andere phablets. Het oog wil ook wat en ook deze C5 Ultra is weer een prima voorbeeld dat ook design belangrijk is. Al voor het design zou je kiezen voor deze C5 Ultra, want ook deze phablet steekt met kop en schouders uit ten opzichte van zijn directe concurrenten.

Conclusie

De C5 Ultra is een schitterende en betaalbare phablet. Ook qua specificaties mag je zeker niet klagen en is het een phablet die ook nog eens prima zijn taken kan afronden zonder dat er ook maar een hapering merkbaar is. Het 6 inch Full HD scherm is erg prettig en alles is goed af te lezen en met de Full HD resolutie is het ook een genot om video's of foto's eens terug te kijken. Ook de aanwezigheid van een tweetal 13 megapixels camera's zorgen uiteraard voor het vastleggen van mooie momenten en dankzij de aanwezigheid van 4G kun je ook deze momenten snel delen via social media. De C5 Ultra heeft alles in huis en bovendien ook nog eens een betaalbare en mooie phablet. Als je dus op zoek bent naar een grotere smartphone is misschien deze C5 Ultra nog wel een hele interessante keuze.