Wiko Ridge Fab

Wiko Ridge Fab
De Wiko Ridge Fab is één van de betere en snellere smartphones van de Franse fabrikant Wiko. De Ridge Fab beschikt onder andere over een groot 5.5 inch touch screen met Gorilla Glass. Dit zorgt er voor dat je smartphone vrijwel krasvrij is en dat hij in de categorie Phablets valt. Ondanks zijn grote krasbestendige scherm, past het toestel prima in je broekzak. Onder de... Lees verder »

Voordelen Wiko Ridge Fab
  • 5,5 inch touchscreen
  • razendsnel internet met 4G
  • 13 megapixel camera
Ook een Wiko Ridge Fab met abonnement?
Beste alternatief
Wiko Sunny
Actie!
500 minuten
500 SMS + 500MB
24 maanden
Abonnement:€ 7,00
Toestel:€ 2,00

Info & Bestel
De populairste alternatieven voor de Wiko Ridge Fab

Helaas is de Wiko Ridge Fab op dit moment niet (meer) leverbaar, daarom hebben we enkele populaire alternatieven van Wiko op een rij gezet:

Wiko Ridge Fab met abonnement

De Wiko Ridge Fab is één van de betere en snellere smartphones van de Franse fabrikant Wiko. De Ridge Fab beschikt onder andere over een groot 5.5 inch touch screen met Gorilla Glass. Dit zorgt er voor dat je smartphone vrijwel krasvrij is en dat hij in de categorie Phablets valt. Ondanks zijn grote krasbestendige scherm, past het toestel prima in je broekzak. Onder de motorkap van de Wiko Ridge Fab vinden we een krachtige Quad Core processor met meer dan genoeg (2 GB) werkgeheugen. Wil je meer te weten komen over de Wiko Ridge Fab? Bekijk alle informatie, kenmerken en aanbiedingen van dit toestel op deze pagina.