Wiko Sunny met Ziggo abonnement

Wiko Sunny bij .Ziggo
Ben je op zoek naar de Wiko Sunny in combinatie met een Ziggo abonnement? Op onze website vergelijk je alle Wiko Sunny Ziggo aanbiedingen. Bekijk alle voordelen van deze mobiele telefoon zoals een 4 inch touch screen met een resolutie van 800 x 480 pixels, een 5 megapixels camera en een supersnelle 1300 Mhz Quad Core processor. De Wiko Sunny is erg voordelig verkrijgbaar bij onze aangesloten... Lees verder »

Voordelen Wiko Sunny

  • 4 inch touchscreen
  • 8 GB opslaggeheugen
  • 5 megapixel camera
Ook een Wiko Sunny bij Ziggo?
Populairste aanbiedingen
1
75 minuten + 300MB€ 9,00 p/mToestel: € 0,00 p/m
Bekijk actie
2
500 minuten + 1.5GB€ 15,00 p/mToestel: € 0,00 p/m
Bekijk actie
3
onbeperkt bellen + 4.5GB€ 25,00 p/mToestel: € 0,00 p/m
Bekijk actie

De beste aanbiedingen voor de Wiko Sunny bij Ziggo

Stel je eigen abonnement samen:
500 min + onbeperkt sms
1.5 GB4G
1 maand
15,00 p.m.
0,00 p.m.
50,00
15,00  p.m.
kostenoverzicht
Bekijk actie
onbeperkt bellen/sms
4.5 GB4G
1 maand
25,00 p.m.
0,00 p.m.
50,00
25,00  p.m.
kostenoverzicht
Bekijk actie
Staat jouw deal er niet tussen?

Wiko Sunny bij Ziggo!

Ben je op zoek naar de Wiko Sunny in combinatie met een Ziggo abonnement? Op onze website vergelijk je alle Wiko Sunny Ziggo aanbiedingen. Bekijk alle voordelen van deze mobiele telefoon zoals een 4 inch touch screen met een resolutie van 800 x 480 pixels, een 5 megapixels camera en een supersnelle 1300 Mhz Quad Core processor. De Wiko Sunny is erg voordelig verkrijgbaar bij onze aangesloten aanbieders. Kun je niet kiezen tussen de Wiko Sunny en een andere mobiel bij Ziggo of kies je liever een andere provider? Vergelijk dan gemakkelijk alle prijzen en aanbiedingen van verschillende providers om de juiste keuze te maken. Bespaar tientallen euro’s per maand op je abonnement.

Waarom kies je voor de Wiko Sunny bij Ziggo?
Of je nou in Amsterdam, Groningen, Limburg of Lutjebroek woont, Ziggo is een provider met een landelijke dekking en biedt supersnel internet. Dit maakt het mogelijk om lekker snel te internetten, apps te downloaden, filmpjes en muziek te luisteren en meer. Daarnaast is Ziggo een voordelige provider, de abonnementskosten van een Ziggo abonnement zijn aan de lage kant voor wat je hiervoor krijgt en de bundels zijn aan je eigen wensen aan te passen. Daarnaast biedt Ziggo nog vele extra opties naast je standaard bundel zoals goedkoop bellen in het buitenland. Bekijk de pagina over de Wiko Sunny voor meer info en kom meer te weten over de specificaties van deze mobiele telefoon of de aanbieder Ziggo.