1 miljoen veilige Galaxy Note 7’s terug bij eigenaar

1 miljoen veilige Galaxy Note 7’s terug bij eigenaar

Samsung houdt ons nu dagelijks op de hoogte in verband met de voortgang van de teruggeroepen Galaxy’s. Inmiddels hebben ruim 1.000.000 klanten weer een veilige Galaxy Note 7 in handen.

Eerder deze week gaf Samsung ons al een update over de uitwisseling van de vlaggenschepen. Het bedrijf liet weten dat 60% van de Amerikaanse klanten hun ‘oude‘ 7 heeft omgewisseld voor de veilige Galaxy. Iets later kondigde het Zuid-Koreaanse bedrijf aan, dat 57% van de eigenaren in Europa hun smartphone heeft ingewisseld. Vandaag heeft het techbedrijf goed nieuws. 1 miljoen klanten kan weer telefoneren en appen met de veilige Samsung Galaxy Note 7.

Voortgang uitwisseling Note 7´s

In het begin van september zijn er ongeveer 2,5 miljoen Galaxy Note 7 toestellen teruggeroepen. Vandaag meldt Samsung China dat 40% van de toestellen omgeruild zijn. Onder de veilige smartphone eigenaren zitten 150.000 Chinese bezitters van het vlaggenschip. Ga je er vanuit dat de Zeven eigenaren hun toestel willen omruilen, dan is het programma nog niet op de helft. In de aankomende dagen zal het bedrijf alle zeilen bijzetten om de resterende toestellen om te wisselen.

Samsung Galaxy Note 7

Batterij problemen bij nieuwe toestellen

Samsung China verzoekt alle klanten om zich te melden als zij problemen ondervinden met de batterijen van de veilige Galaxy toestellen. Alle gevallen worden aan genomen en onderzocht. Zelf heeft Samsung de batterijen van ontbrande ‘veilige’ Note 7 toestellen onderzocht en uit voorlopige testresultaten blijkt er geen teken te zijn van een zelfontbranding van de batterij. Onderzoeken van onafhankelijke laboratoria in China bevestigen dat.

Zelfs al ligt de oorzaak niet bij de batterij van de veilige Galaxy Note 7 dan nog is de slechte publiciteit niet prettig voor Samsung. Het is voor het Koreaanse bedrijf te hopen dat de krantenkoppen de komende tijd niet in het teken staan van verbrande maar verscheepte Galaxy Note 7 smartphones.

Hervatting leveringen veilige Galaxy

In Zuid-Korea hervat Samsung de verkoop van de Galaxy Note 7 op 1 oktober, als het uitwisselingsprogramma voltooid is. In Europa en Amerika zal het toestel pas vanaf eind oktober of begin November weer in de verkoop gaan.

Galaxy Note 7

De Samsung Galaxy Note 7 is het derde vlaggenschip van Samsung in 2016. Na de zeer succesvolle Galaxy S7 broers waren allen ogen het nieuwe vlaggenschip gericht. Niet onterecht want met je ogen ontgrendel je de smartphone en het vlaggenschip werd goed ontvangen. De Samsung heeft een Snapdragon 820 processor met 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslag. In China is het zelfs mogelijk om het toestel met 6 GB werkgeheugen te kopen. De smartphone is water- en stofdicht en beschikt over een vingerafdrukscanner en de irisscanner. Achterop prijkt een 12 megapixel camera en op het 5,7-inch Quad-HD beeldscherm krabbel je al je gedachtes met de S-Pen.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones