Krijgen de 2018 iPhones snel opladers van 18 W?

Krijgen de 2018 iPhones snel opladers van 18 W?

iPhone gebruikers besparen in de toekomst waarschijnlijk geld uit. Ze moeten niet langer extra onderdelen kopen om hun premium telefoons snel te kunnen opladen. Wil je bijvoorbeeld de iPhone 8 super snel opladen dan zijn daar extra onderdelen voor nodig.

Volgens een nieuw rapport van de website Chongdiantou wil Apple voor de iPhones van dit jaar een nieuwe USB C standaard gebruiken. Hierdoor kunnen de aankomende vlaggenschepen super snel opgeladen worden. De laatste generaties ondersteunt weliswaar snel opladen, maar de dure smartphones worden geleverd met 5W opladers die daar geen gebruik van maken.

iPhone snel oplader 18W 2018

Standaard snel laden voor Apple iPhone 2018 modellen

Een nieuw gerucht suggereert dat Apple in de toekomst gebruik gaat maken van snelle oplader bij de aankomende iPhones. De bronnen maken melding van een nieuwe USB Type C lader die standaard meegeleverd gaat worden. De lader heeft een bijgewerkte USB Type C poort voor maximaal 18W aan stroom. De kabel die meegeleverd gaat worden moet dus een Lightning naar USB-Type C moeten zijn.

Deze nieuwe standaard oplader van Apple zal het voor de eigenaren van de nieuwste generatie MacBook’s eenvoudiger maken. Zij beschikken namelijk alleen over een of enkele USB Type C poorten. Een slimme zet van Apple want de Android aangedreven concurrenten beschikken standaard over super snelle oplaad techniek.

iPhone 8 en iPhone X snel opladen

De nieuwste Apple iPhone modellen ondersteunen snel opladen wel. De vlaggenschepen van Apple worden echter standaard geleverd met 5W opladers en een USB-A naar Lightning kabel. De iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X ondersteunen wel snelle oplader via de USB Power Delivery-norm. Wil je gebruik van maken van snel opladen? Dan moet je een 29W USB Type C adapter kopen en een USB-C naar Lightning-kabel.

Het is nog altijd onduidelijk uit hoeveel smartphones de iPhone lichting van 2018 zal bestaan. De laatste tijd doken er verschillende geruchten op over de iPhone SE2. Het zou wel eens de eerste iPhone van 2018 kunnen worden en met een beetje geluk is het toestel dan ook razend snel op te laden.

Bekijk het laatste nieuws over Apple:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste aanbieding