6 december 2014 door in Apple.

iPhone 4Met elke presentatie lijken de iPhones groter te worden, met als hoogtepunt de iPhone 6 Plus die in september aan het grote publiek werd getoond. De geruchten gaan dat er volgend jaar, naast de opvolgers van de 6 en 6 Plus, een 4-inch iPhone wordt gepresenteerd. Apple zou namelijk een telefoon willen maken die je met één hand aankan, zoals nu de iPhone 5S en 5C.

Eén hand

Wat betreft hardware zal het waarschijnlijk de nieuwste bevatten, of juist oude onderdelen zoals we die ook kennen bij de iPhone 5. De telefoon zou vooral aantrekkelijk moeten zijn voor vrouwen.

Lange tijd had Apple niks met die grote telefoons en hield vol dat je een telefoon met één hand moest kunnen bezitten. Met de komst van de iPhone 6 in september leek de fabrikant van dat idee af te steppen.

Met de iPhone 6 en 6 Plus is het haast een mission impossible om de telefoon met één hand te gebruiken, hoewel Apple wel wat kleine hulpmiddeltjes heeft toegevoegd die het allemaal wat makkelijker maken om je telefoon te bedienen.

Geen iPhone 6C

Een opmerkelijk detail is dat Apple volgend jaar lijkt te stoppen met de productie van de iPhone 5C. Dat schreef een Taiwanese website onlangs. Een iPhone 6C is dan ook heel onwaarschijnlijk.

Deze geruchten komen van de Aziatische website Feng, op basis van haar bronnen. De telefoon zou in de tweede helft van 2015 aan het grote publiek worden getoond. Hoe betrouwbaar de site is, is eigenlijk niet zo bekend. Het is een vrij onbekende website. De tijd zal het ons leren.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones