26 maart 2014 door in HTC.

htc-one-m8Gisteravond tijdens een speciaal hiervoor georganiseerd event heeft HTC de opvolger van de populaire HTC One aangekondigd. De nieuwe HTC One M8 zal op 4 april al in Nederland verkrijgbaar zijn. Dit nieuwe vlaggenschip van HTC belooft een erg sterke concurrent voor de nieuwe Samsung Galaxy S5 te worden. Lees alles over de nieuwe HTC One M8.

Specificaties van de HTC One M8

De nieuwe HTC One M8 mag zich met recht een high end smartphone noemen. HTC heeft naast een prachtig design en een zeer kwalitatieve behuizing zich behoorlijk uitgesloofd onder de motorkap. Zo beschikt het toestel over een zeer krachtige quad core processor met meer dan genoeg werkgeheugen. Hierdoor is de One M8 geschikt voor de nieuwste apps en zal je er nog jarenlang plezier van kunnen hebben.

Natuurlijk beschikt de HTC One M8 over de nieuwste versie van Android, namelijk 4.4 Kitkat. Hierdoor heb je direct toegang tot honderdduizenden apps die je gratis via Google Play kunt downloaden. Met het nieuwe Android Kitkat komt ook direct een nieuw uiterlijk van Android. Dit is even wennen, maar uit ervaring weten wij dat dit systeem erg gebruiksvriendelijk is.

Camera kan later worden scherp gesteld

Wat misschien wel het mooiste van de nieuwe HTC One M8 is, is de camera. De voorganger had al een prachtige camera, maar de nieuwe HTC One heeft de mogelijkheid om zich achteraf scherp te stellen. Hierdoor kan je dus later – na het maken van je foto – de afbeelding bewerken.

htc-one-m8-2

Ook is er behoorlijk veel aandacht gegeven aan de front camera. Dit lijkt een nieuwe trend te worden bij de nieuwe generatie smartphones. De HTC One M8 beschikt over een 5 megapixels front camera waardoor je nog beter selfies kunt maken.

Scherm van de HTC One M8

Het scherm van de HTC One M8 is iets groter dan zijn voorganger, namelijk 5 inch. De resolutie is echter wel gelijk gebleven en is nog steeds 1920 x 1080 pixels. De kwaliteit van het scherm is behoorlijk hoog. Zo is het gemaakt van de nieuwste type (3) van Gorilla Glass. Dit is vrijwel niet kapot te krijgen.

Wil je meer weten over de nieuwste HTC? Of zoek je de beste deals? Bekijk onze HTC One M8 pagina.

Bekijk de video over de HTC One M8:

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones