3 september 2015 door in Alcatel.

Op de IFA in Berlijn heeft Alcatel wederom de beurs aangegrepen om hun nieuwe collectie smartphones te introduceren aan het grote publiek. In dit geval is de nieuwe Pop 3-serie onthuld. Er zullen vier nieuwe modellen op de markt verschijnen met de namen One Touch Pop 3, One Touch Pop Star en One Touch Pop Up. De One Touch Pop 3 zal in twee verschillende schermformaten leverbaar gaan worden en elk afzonderlijk ook andere hardware. Het ene model krijgt een beeldformaat van 5.5 inch en het kleinste model zal een 5 inch touchscreen krijgen. Alle nieuwe modellen zullen in ieder geval Android 5.1 mee krijgen en zullen uiteraard, zoals wij Alcatel kennen, ook weer interessant geprijsd zijn.

One Touch Pop 3

Zoals gezegd komt er van dit model een tweetal varianten op de markt met elk afzonder een verschillend beeldformaat, maar ook andere hardware. De One Touch Pop 3 met een 5.5 inch touchscreen zal een adviesprijs meekrijgen van ongeveer 150 euro. Deze versie krijgt een 1.3 Ghz quad-core processor en aan de achterzijde treffen wij een 8 megapixels camera aan. De versie met het 5 inch scherm zal daarnaast ook nog eens leverbaar gaan worden met enkel 3G of 4G. Of ook beide modellen in Nederland leverbaar zullen gaan worden is onbekend, maar respectievelijk moeten deze smartphones dan 110 euro en 140 euro gaan kosten. Aan de achterzijde van deze 5 inch smartphone is een 5 megapixels camera ingebouwd. De gehele One Touch Pop 3 serie zal beschikken over 8 GB interne opslag en kan eventueel uitgebreid worden.

One Touch Pop Star

Een andere verrassing op de IFA beurs is wel de Pop Star. Deze smartphone kenmerkt zich door de legio felle en vrolijke kleuren waarin deze nieuwe smartphone leverbaar gaat worden, maar dankzij de verwisselbare covers kan de smaak naar elke wens worden aangepast. Alcatel heeft te kennen gegeven dat er ook covers beschikbaar zullen komen in stof of zelfs hout. Het toestel gaat in ieder geval beschikken over een 8 megapixels camera en is 4G standaard op deze smartphone. De Pop Star krijgt standaard een 5 inch touchscreen mee.

One Touch Pop Up

Met de nieuwe Pop Up wil Alcatel ook aantonen dat ze ook prima in staat zijn om erg stijlvolle smartphones te kunnen maken. Het toestel lijkt zich ook in de hogere categorie van de smartphones te gaan begeven, want met een octa-core processor en 2 GB werkgeheugen lijkt Alcatel ook meer snelheid te willen gaan gebruiken op hun nieuwe smartphones. Ook de 13 megapixels camera en de standaard 16 GB interne opslag bewijzen maar weer eens dat Alcatel ook prima hoogwaardige smartphones kan ontwikkelen. Of dit model ook werkelijk naar Nederland komt blijft nog even de vraag.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones