Alle iPhone vlaggenschepen van 2018 krijgen 3D Face ID

Alle iPhone vlaggenschepen van 2018 krijgen 3D Face ID

Apple is van plan om 3D identificatie de standaard te maken voor de nieuwe iPhone 2018 lijn. De proefproductie van de nieuwe iPhone 9 (11) lichting start op zijn vroegst in het tweede kwartaal van 2018.

Digitimes meldt vandaag dat Apple pas in het tweede deel van dit jaar zal beginnen met de proeffabricage van de iPhone 8 opvolgers. De bronnen melden ook dat Apple de volledige iPhone 11 lijn uitrust met 3D Face ID.Ondanks dat de volledige lijn wordt voorzien van 3D gezichtsontgrendeling wil Apple vertraging voorkomen. Vorig jaar werd de verkoop van de iPhone X namelijk vertraagd door problemen bij de 3D sensor module fabricage. De fabrikant zal dit proces eerst nog verbeteren.

Volledige iPhone 2018 lijn met 3D face ID

Volgens een rapport van Digitimes zal Apple de 3D Face ID een standaard optie maken bij de nieuwste generaties iPhones. De bronnen verwachten dat iPhone 9 of iPhone 11 op zijn vroegst in het tweede deel van dit jaar in proefproductie gaat. Apple wil niet opnieuw vertraging oplopen door lage opbrengstpercentages bij de 3D sensor module productie. Dat gebeurde vorig jaar en vertraagde de iPhone X verkoop. De proefproductie zal het leveringsschema voor de iPhone 2018 smartphones vervroegen. Daarnaast helt het om een nieuw verkoop golf aan te wakkeren. Want de verkoop van iPhone 8, 8 Plus en iPhone X vielen tot nu toe lager uit dan verwacht.

Terwijl Apple nog geen componenten heeft besteld voor de nieuwe iPhone-serie van 2018 zijn iPhone toeleveranciers optimistischer over de ordervooruitzichten voor dit jaar, aldus Digitimes. De componentmakers verwachten een stijging in de inkomsten vanaf het tweede kwartaal van 2018. Zij verwachten dat Apple de nieuwe iPhone 11 (of iPhone 9) vroeg in het derde kwartaal 2018 kan leveren.

Verwachte specificaties nieuwe iPhone

Op dit moment is er nog weinig bekend over de aankomende iPhone generatie. De opvolgers van de iPhone 8 worden zeer waarschijnlijk uitgerust met beeldscherm vergelijkbaar met die van de iPhone X. Men verwacht twee modellen met een OLED beeldscherm van 5,85 inch en 6,45 inch. Daarnaast verschijnt er een LCD model met 6,1 inch beeldscherm. Het drietal draait zeer waarschijnlijk op een flink verbeterde A12 processor van Apple zelf.

Bekijk het laatste nieuws over Apple:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones