Alle Samsung Galaxy S9 video’s van Samsung op een rij

Alle Samsung Galaxy S9 video’s van Samsung op een rij

Ondertussen is het een maand geleden dat de Samsung Galaxy S9 werd gelanceerd. Nog niet eerder lagen de vlaggenschepen al zo snel in de winkels. De vlaggenschepen zijn ondertussen alweer een week te koop. Twijfel je nog? Hier de officiële video’s op een rij.

Hier tref je alle Samsung video’s die door Samsung zijn gepost via Youtube. Er zullen nog enkele tutorials volgen. De onderstaande video’s tonen je alles over het vlaggenschip. Van slimme Wireless opladen tot ultra slow motion beelden en gave video’s van The Slow Motion Guys.

Samsung Galaxy S9 Plus introductie

De Samsung Galaxy S9 lijkt als twee druppels water op de oudere Samsung Galaxy S8. Binnen het toestel zie je echter een groot aantal verbeteringen. Zo draait de telefoon op de snellere Exynos 9810 processor met 4 GB werkgeheugen. De 12 megapixel hoofdcamera is flink verbeterd en heeft een dubbele diafragma van f/1.5 en f/2.4. De Samsung Galaxy S9 Plus is nog meer verbeterd. De S9 Plus heeft namelijk een dual hoofdcamera bestaande uit dezelfde 12 megapixel camera van het kleine broertje in combinatie met een tweede 12 megapixel lens. Je kunt daardoor zonder beeldverlies inzoomen tot 2x.

Hoe zat dat ook al weer? Check hier de hoogte punten van de Samsung Galaxy S9 lancering.

Galaxy S9 Slow Mo feature

De meest besproken feature van de Samsung Galaxy S9 is natuurlijk de Super Slo Mo beelden bij 960 frames per seconde. Beide vlaggenschepen zijn namelijk uitgerust met een krachtige 12 megapixel camera voorzien van dual diafragma (f/1.5 en f/2.4). Hoe dat precies werkt en wat je er mee kunt doen kun je in de onderstaande video’s zien.

Super Slow Motion filmen is geen nieuwe feature in de smartphone markt. Sony bracht dit concept al in 2017 op de markt dankzij de Motion Eye camera van de Sony Xperia XZ Premium. De Japanse fabrikant verbeterde de feature dit jaar met de Sony Xperia XZ2. Het voordeel dat je bij de Samsung Galaxy S9 hebt ten opzichte van de hogere beeldkwaliteit van de Sony Xperia XZ2 is dat de Samsung beter in staat is om gebeurtenissen in slow motion vast te leggen. Check de onderstaande beelden.

Er is nog meer. Want je kunt verschillende hoesjes kopen voor de Samsung Galaxy S9. De Koreaanse fabrikant heeft zelf wel enkele gave suggesties. Ben je nieuwsgierig naar de werking van wireless charging? De Samsung Galaxy S9 en S9 Plus zijn draadloos op te laden.

Naast de prachtige slow mo beelden heeft Samsung in Amerika al een lichting tutorials gepost. Van Live focus gebruik tot hoe je clear zoom gebruikt. Je vindt alle Samsung Galaxy S9 tutorials hier.
Bekijk het laatste nieuws over Samsung:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones