Officiële Apple iPhone X selfie tips en tricks

Officiële Apple iPhone X selfie tips en tricks

De hoofdcamera’s van de iPhone X behoren tot de absolute top in de smartphone branche. Aan de andere kant tref je ook een uitstekende camera met een groot aantal opties. Apple geeft daarom graag wat iPhone X Selfie tips en tricks voor de 7 megapixel selfie camera.

Het officiële YouTube kanaal van Apple laat zo nu en dan super handige tips en tricks zien over de nieuwe lichting iPhones. Afgelopen week kwam de selfie camera van de iPhone X aan bod. Onderaan deze pagina zie je de drie nieuwe tutorials zodat je de mooiste selfies kunt maken en bewerken met je iPhone X. Het jubileum vlaggenschip van Apple werd vorig jaar samen met de iPhone 8 en iPhone 8 Plus gepresenteerd.

De mooiste portret selfies met de iPhone X

Apple laat je in drie video’s zien hoe je de mooiste selfies kunt maken en bewerken. Ga voor een prachtige portret selfie naar je selfie camera en swipe naar portret modes. Hierna kun je het lichteffect uit kiezen. Er zijn verschillende lichteffecten zoals Studio Light, Contour light en Stage light. Nadat je de juiste belichting heb gekozen is het tijd om de selfie te maken.

De tweede YouTube film laat zien hoe je een portret selfie kunt bewerken. Zoek de selfie op die je gemaakt hebt en selecteer de afbeelding. Vervolgens kun je kiezen voor bewerken (edit) en heb je keuze uit de verschillende belichting modus zoals Natural light en Studio Light.

In de laatste film toont Apple de mogelijkheden die je hebt in Live Foto. Selecteer de Live foto en swipe omhoog. Je krijgt nu verschillende effecten zoals Live, Loop en Bounce. Kies je voor de laatste, dan krijg je de beelden voor de foto en na de foto te zien. Dankzij Bounce worden die achterelkaar afgespeeld en weer teruggedraaid zodat het een bounce effect krijgt.Apple iPhone X

Je hebt al een Apple iPhone X abonnement vanaf 55 euro en los kost het premium vlaggenschip ongeveer 1150 euro. De X beschikt over de meest krachtige processor van het moment. De A11 processor heeft 3 GB aan werkgeheugen en je hebt keuze uit 64 GB of 256 GB aan opslagcapaciteit. De 12 megapixel dual hoofdcamera’s zijn optisch gestabiliseerd en behoren tot de beste smartphone camera’s in 2017. De selfie camera is een 7 megapixel f/2.2 camera met face detection.

Bekijk het laatste nieuws over Apple:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones