Lanceert ASUS 30 mei nieuwe de Zenfone 3? #Zenvolution

Lanceert ASUS 30 mei nieuwe de Zenfone 3? #Zenvolution

ASUS heeft voor 30 mei een speciaal evenement aangekondigd: “Zenvolution”. Verwachting is dat de Taiwanese computer en smartphone fabrikant de Zenfon 3 lanceert tijdens dit speciale evenement op het Computex event. Computex is een jaarlijks evenement op de eigen bodem van de fabrikant, thuisland Taiwan. Veel fabrikanten, zoals Samsung en LG, gebruiken een groot tech-event voor de lancering van de belangrijkste apparaten. ASUS gebruikt hiervoor het Computex. Zenvolution wijst direct naar Zenfone en we kunnen vrij zeker stellen dat het Computex-publiek de primeur krijgt om dit toestel te zien en testen.

Zenvolution

ASUS Zenovolution event

De plannen van ASUS tijdens het Zenvolution zijn nog onbekend. We verwachten onder andere de Zenfone 3 en waarschijnlijk een nieuwe lijn laptops. ASUS bewaakt de specs van zijn apparaten goed voordat ze gelanceerd worden. De meest sprekende Zenfone geruchten kwamen uit Italië en die zullen we hieronder bespreken. Wat alleen opvalt aan de specs uit Italië ook een Snapdragon processor noemen. De Zenfone 2 had een Intel processor en ook in de bovenstaande uitnodiging is het logo van Intel niet te missen. Het mag duidelijk zijn dat we de Snapdragon van Qualcomm dan direct verwachten. We zullen echter tot 30 mei moeten wachten voor de daadwerkelijke krachtbron van de Zenfone 3, tot die tijd zullen we het doen met de geruchten.

ASUS Zenfone 3

Het Italiaanse Notebookitalia geeft ons een goede indruk van wat we kunnen verwachten tijdens de lancering van het nieuwe Zen-toestel. De smartphone, ook bekend onder de werknaam Z012D, krijgt volgens de Italianen een Qualcomm Snapdragon 650 processor met Adreno 510 grafische chip. Verder zien we 3 GB aan werkgeheugen en heeft het 32 GB opslag. Het 5,5-inch beeldscherm krijgt full-HD resolutie, 1920 x 1080 pixels. De ASUS zal draaien op de Android 6.0 Marshmallow en achter vinden we een en vingerafdruklezer. We verwachten dat ASUS twee versies van de Zenfone 3 lanceert. De normale versie en de Zenfone 3 Deluxe. Beide toestellen gaan beschikken over een aluminium behuizing met afgeronde randen van het sterke 2.5D glas. Aan de voorkant wordt de selfie-camera bijgestaan door een LED-flitser. De camera achter heeft waarschijnlijk een dual LED-flitser en laserfocus. Er is weinig bekend over de camera’s behalve dat wat we op de foto’s kunnen zien. 30 mei kunnen we het toestel zien, voelen en ruiken, wij houden je op de hoogte.

Bekijk het laatste nieuws in de categorie Algemeen:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones