Beelden van de speciale iPhone X Bentley editie

Beelden van de speciale iPhone X Bentley editie

De Apple iPhone X is een dure smartphone, maar het kan nog veel duurder. Golden Ace Geneva pimpt al jaren smartphones en maakte ook een speciale iPhone X Bentley editie.

Voor sommige mensen is 1160 euro voor een iPhone X een schrijntje. Er zijn ook mensen die gewoon een super duur toestel willen dat gemaakt is van 18K goud of andere dure materialen. Voor die mensen is de Bentley Custom Edition iPhone X gemaakt. Van deze speciale iPhone worden er maar 100 gemaakt. Het is echter onduidelijk of je de toestellen bij een Bentley krijgt of dat ze los te koop zijn. Mocht je minder geld hebben en toch over deze geweldenaar willen beschikken, vergelijk dan hier het beste iPhone X abonnement.

Bentley Custom Edition iPhone X

Bentley Custom Edition iPhone X

De speciale Bentley Custom Edition iPhone X is een aangepaste versie van het jubileum Apple iPhone X vlaggenschip. Het eerste full screen vlaggenschip van Apple heeft een totale make-over gehad. De achterkant is zwart en voorzien van goud. Het Apple logo is vervangen door het Bentley logo in goud. Ook onderop is Apple vervangen voor Bentley en je ziet direct dat er maar 100 Bentley Apple vlaggenschepen zijn gemaakt. De smartphone is duidelijk gemaakt voor mensen met grote buidel. Want de makers zijn Golden Ace Geneva. Via de website van dit bedrijf is de speciale iPhone editie echter niet te vinden. Daar staat wel een gepimpte iPhone 6S op je te wachten in 18K goud.

iPhone 6S GOUD

Krachtige specificaties

De iPhone X werd in september 2017 gelanceerd als jubileum toestel. Apple maakte in 2017 namelijk al tien jaar lang iPhone vlaggenschepen. Het jubileum toestel heeft een zeer rijke uitrusting. In tegenstelling tot de iPhone 8 en iPhone 8 Plus beschikt de X over een groot AMOLED beeldscherm dat vrijwel de volledige voorkant van de smartphone inneemt. Een andere pluspunt van dit vlaggenschip zijn de krachtige hoofdcamera’s die beide optisch gestabiliseerd zijn. Hierdoor is de iPhone X een van de top 5 camera smartphones in 2017. Net zoals de iPhone 8 Plus is dit vlaggenschip uitgerust met de A11 Bionic processor van Apple zelf met 3 GB aan werkgeheugen. Zoek je een iPhone X abonnement dan heb je keuze uit 64 GB of 256 GB aan opslagruimte.

Bekijk het laatste nieuws over Apple:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste aanbieding
Apple telefoons
Samsung telefoons
Huawei telefoons
Sony telefoons
LG telefoons
Nokia telefoons
Honor telefoons
Alle mobiele telefoons