24 november 2014 door in Samsung.

tech-samsung-galaxy-note-4-8Voor de Galaxy Note 4 is een update onderweg, die bugs moet gaan fixen. De telefoon kampt blijkbaar met een aantal bugs. Door de grootte van de update lijkt het alsof het een groot probleem betreft, maar volgens Samsung is de update bedoeld voor stabiliteits- en performanceverbeteringen en hoeven we er geen big deal van te maken. Geen zorgen dus. De update is al in enkele landen uitgebracht.

137 MB

De update heeft als rugnummer N910FXXU1ANK4 en is 137 MB groot. Die grootte doet wel vermoeden dat het om een behoorlijk probleem gaat, maar er is niet eens een changelog van bekend gemaakt. De update is gedateerd van 17 november en is al uitgebracht voor de Note 4-gebruikers in Griekenland en Duitsland. De rest van Europa zal waarschijnlijk spoedig volgen.

De Galaxy Note 4

De Note 4 heeft een scherm van 5,7 inch en een QHD-resolutie van 1440×2560 pixels. Het toestel wordt aangestuurd door een 2,5 GHz-processor, ondersteund door 3 GB aan RAM-geheugen. De telefoon zal binnenkort worden geüpdate naar het nieuwste Android-besturingssysteem: 5.0 Lollipop.

In september werd de Galaxy Note 4 getoond aan het grote publiek tijdens de IFA-beurs in Berlijn. Displaymate riep ‘m meteen uit tot de telefoon met het beste scherm. Naast de #bendgate van Apple kregen we bij de Galaxy Note 4 te maken met een #gapgate. Deze bleek uiteindelijk functioneel.

 Bron

 

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones