5 februari 2014 door in Apple.

appleDe nieuwe iPhone 6 zou volgens geruchten van een Taiwanese website over een camera met 10 megapixels beschikken. Er zijn meerdere geruchten over de iPhone 6 uitgelekt waar we het eerder al over hebben gehad. Zo zou de telefoon een 4,8 inch touchscreen krijgen en gaan beschikken over een saffieren scherm. Verder zouden er dit jaar wederom twee nieuwe iPhones worden uitgebracht.

iPhone 6 krijgt 10 megapixels camera

De opvolger van de iPhone 5S krijgt een betere camera. De 5s beschikt over een 8 megapixels camera en volgens geruchten krijgt de iPhone 6 een camera met 10 megapixels. Erg schokkend is dit verschil nog niet. De meeste concurrenten brengen momenteel smartphones uit met meer dan 13 megapixels. Echter zou deze nieuwe telefoon van Apple beschikken over een betere sensor en filter dan die van zijn concurrenten. Hierdoor zijn de foto’s die ermee gemaakt worden vele malen scherper.

Saffieren scherm

Het scherm van de iPhone 6 wordt gemaakt van saffier. Dit materiaal zorgt ervoor dat het scherm niet stuk te krijgen is en tevens zeer krasbestendig is.

Geef een reactie


nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones