De drie speciale features van de LG G7 ThinQ

De drie speciale features van de LG G7 ThinQ

Morgen wordt de LG G7 ThinQ gelanceerd in New York. Er heerste lange tijd onduidelijkheid over het vlaggenschip maar afgelopen week toonde Evan Blass de eerste echte renders. Het vlaggenschip heeft drie speciale features waarmee het zich onderscheid van de concurrentie.

Lange tijd was het zelfs onduidelijk of LG door ging met de krachtige LG G vlaggenschepen. De LG G7 werd terug geroepen naar de tekentafel en de eerste geruchten over het einde van de G serie waren een feit. Afgelopen maand heeft LG de lancering van de LG G7 ThinQ officieel aangekondigd. Het krachtige vlaggenschip lijkt erg veel op de LG V30 maar heeft wel degelijk grote upgrades. Zo wordt de smartphone aangedreven door de Snapdragon 845 met 4 GB RAM en mag je wederom twee uitstekende hoofd camera’s verwachten.

Drie speciale LG G7 ThinQ features

Waarin ligt de kracht van de LG G7 ThinQ ten opzichte van de concurrentie? Zoals het hoort in 2018 beschikt de LG G7 ThinQ over een groot beeldscherm met uitsparing aan de bovenzijde. Daarin vind je de selfie camera en misschien zelfs een irisscanner. De randen rondom het beeldscherm zijn flinter dun en hierdoor is de LG waarschijnlijk net zo compact als zijn LG G6 en V30 voorgangers.

LG G7 ThinQ smartphone

Waarin het toestel uitblinkt is de speciale Google Assistent knop die we aan de linker zijde vinden. De plek is exact dezelfde als de speciale Bixby knop van de Samsung Galaxy S8 en S9. Het super heldere beeldscherm is een andere feature waarmee LG indruk gaat maken. De fabrikant claimt dat het vlaggenschip een 100% DCI-P3 IPS beeldscherm krijgt. Er zijn geruchten dat de maximale helderheid van het scherm zelfs tot 1000 nits gaat en dat is meer dan welk ander smartphone scherm ook. Waarmee LG echt de blits zal maken is geluid. Daarin blinken de voorgaande vlaggenschepen ook al uit. Maar bij de LG G7 ThinQ lijkt het alsof LG de Bluetooth speaker overbodig wil maken. Het basvolume van de G7 zal 6 dB overschrijden en het daadwerkelijke geluidseffect van het vlaggenschip is 10 keer beter dan at van concurrenten. De Boombox technologie levert daarnaast basprestaties die 2 keer beter zijn dan andere producten in de markt.

LG G7 ThinQ smartphone

Verwachte specificaties voor de LG G7 ThinQ

De LG G7 ThinQ krijgt vermoedelijk een premium uitrusting. Het vlaggenschip beschikt over een 6,1 inch MLCD+ beeldscherm met een hoge resolutie een beeldverhouding van 19,5:9. De resolutie van het scherm wordt 3120 x 1440 pixels. De krachtbron is de laatste Snapdragon uit de 800 serie van Qualcomm. De Snapdragon 845 processor krijgt 4 GB werkgeheugen en een ruime hoeveelheid aan opslagruimte. Zoals je mag verwachten van een premium smartphone is de telefoon IP68 waterdicht.

Na de lancering van morgen zal het niet lang meer duren voor je hier het beste LG G7 ThinQ abonnement kun vergelijken.

Bekijk het laatste nieuws over LG:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones