De meeste Android toestellen hebben Jelly Bean

Android-4-1-Jelly-Bean-LogoWelk besturingssysteem heeft jouw smartphone? De kans is erg groot dat je momenteel gebruik maakt van een versie van Android Jellybean. Ongeveer 70 procent van alle verkochte Android toestellen hebben op dit moment een versie van Android Jellybean geïnstalleerd. Wat vinden jullie van dit besturingssysteem?

Android Jellybean op 70 procent van alle Android smartphones

Een klein percentage smartphones die op het besturingssysteem van Google Android werken maakt op dit moment nog gebruik van een oudere versie dan Jellybean. Hierbij moet je denken aan Gingerbread (versie 2.3.3 tot 2.3.7) en Froyo (2.2). Ongeveer 70 procent van alle android toestellen heeft op dit moment een versie van Jelly Bean op hun mobiele telefoon draaien.

Android Kitkat uitgebracht

Deze week is met de aankondiging van de nieuwe LG Nexus 5 ook het nieuwe besturingssysteen van Android geïntroduceerd. Deze versie wordt Android Kitkat genoemd. Google kiest elke keer voor een benaming van een soort snoep. Versies hiervoor heette o.a. Gingerbread, Honeycomb, Jellybean, Ice Cream Sandwhich. De geruchten gingen dat de nieuwe versie van Android de benaming Key Lime Pie zou krijgen, maar dit is gewijzigd naar Kitkat. Een wel zeer smakelijke benaming voor een besturingssysteem als je het ons vraagt.

Direct naar alle nieuwe smartphones met het besturingssysteem Android? Klik hier.

Bekijk het laatste nieuws over Google:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones