10 november 2013 door in HTC.

htcOnlangs hebben we het nog gehad over de grotere variant van de HTC One, genaamd de One Max. Naar verwachting krijgt de One een opvolger en wordt deze het eerste kwartaal in 2014 al aangekondigd. De nieuwe HTC One heeft op dit moment codenaam M8, maar komt waarschijnlijk op de markt onder de naam One 2. Nieuws over dit nieuwe toestel is voorlopig gebaseerd op geruchten, maar we informeren je graag alvast over de mogelijke specificaties.

Wanneer wordt de nieuwe HTC One verwacht?

Een exacte datum dat de nieuwe One wordt aangekondigd is nog niet bekend, maar we verwachten dat deze plaats zal vinden tijdens de CES beurs in Amerika begin 2014. Het kan ook zijn dat dit een maand later gebeurd tijdens de Mobile World Congress in Barcelona. Dit zijn de grootste telecombeurzen waar fabrikanten hun nieuwe line up presenteren.

Specificaties van de HTC One 2

Zoals gezegd zijn dit met name geruchten, maar uit ervaring weten we inmiddels dat deze bronnen vaak juiste informatie geven. Naar verwachting krijgt de HTC One 2 een Snapdragon 800 chip. Dit is dezelfde chip die gebruikt wordt bij de Galaxy Note 3. Net als de Galaxy Note 3 krijgt de nieuwe HTC One ook een 3 GB geheugen ingebouwd.

De nieuwe HTC One 2 krijgt een groot 5,2 inch touchscreen scherm met een full hd resolutie van 1920 x 1080 pixels. Hiermee is hij een stuk groter dan zijn voorganger. Ook krijgt deze nieuwe mobiele telefoon een vingerafdrukscanner.

Prijs en beschikbaarheid

De prijs is nog onbekend, maar de opvolger van de HTC One zal gratis worden aangeboden in combinatie met een telefoon abonnement. Houd onze website in de gaten voor de nieuwste HTC aanbiedingen.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones