11 juli 2015 door in Algemeen.

Nog krap twee weken totdat de opvolger van de OnePlus One wordt aangekondigd. In een vraaggesprek op Reddit heeft OnePlus bevestigd dat de OnePlus Two groter wordt dan de One. Ook wordt er een grotere accu geplaatst. Het toestel wordt op 27 juli aangekondigd.

Nieuwe feiten

Hoe groot de nieuwe telefoon dan wordt, laat OnePlus nog even in het midden. Het gaat daarbij trouwens om de behuizing. De display van het scherm zal namelijk geen millimeter kleiner worden dan het 5,5 inch-scherm van de OnePlus One. De batterijcapaciteit wordt met 200 mAh aangevuld. Deze groeit namelijk van 3,100 naar 3,300 mAh.

Ook de camera van de Two krijgt een boost. Er worden verscheidene nieuwe functies toegevoegd. Allemaal bedoeld om ons warm te maken, helaas nog zonder de o zo gewilde duiding. We zullen het zien. Op 27 juli, schrijf de datum in je agenda!

Teaser

Met onderstaande foto bevestigde OnePlus dat de opvolger van de One in geen geval groter wordt dan zijn voorganger. De OnePlus Two ligt namelijk onder deze One.. Ja, teasen kan de fabrikant wel!

oneplus one

 

Eerdere geruchten

Dit is niet het eerste wat gezegd wordt over de OnePlus Two. Eerder gingen al geruchten. Zo zou de Two een metalenbehuizing krijgen en zou de vermoedelijke Snapdragon 810-processor ondersteund worden door 4 gigabyte aan werkgeheugen. Ook zou er een USB Type C-aansluiting te vinden zijn.

Verder verwacht men dat het invitatiesysteem aan de orde blijft. Door met invitaties te werken, perkt OnePlus haar financiële risico in en hun bijzonder goedkope prijs behouden. De OnePlus One staat namelijk bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Note: De foto bovenaan dit artikel betreft de OnePlus One.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones