De Samsung Galaxy S9 Plus is de beste camera smartphone

De Samsung Galaxy S9 Plus is de beste camera smartphone

De smartphone camera wordt steeds belangrijker en daar investeren smartphone fabrikanten dan ook flink in. De Samsung Galaxy S vlaggenschepen staan al jaren aan de top als het gaat om de camera. Volgens DxO Mark behoort ook de laatste generatie tot de top. De Samsung Galaxy S9 Plus is namelijk de allerbeste camera smartphone van dit moment.

Samsung’s Galaxy 9+ scoort bij de betrouwbare camera test van DxO Mark een indrukwekkende totaal score van 99. Op het onderdeel foto’s zet het vlaggenschip een mega score van 104 neer een bij het onderdeel video worden 91 punten uitgedeeld. De betrouwbare cameratest website roemt de Samsung Galaxy S9 voor de beeld kwaliteit in alle condities. De autofocus is snel en zeer accuraat en je krijgt helder en levendige kleuren in de meeste situaties. Zelfs bij 4x zoom is er nog een uitstekende resolutie. DxO meent dat het vlaggenschip bij het filmen over goede ruis onderdrukking beschikt en zeer stabiel filmt. Op het gebied van video scoort de Galaxy S9 Plus iets lager maar nog altijd hoger dan de iPhone X.

Samsung Galaxy S9 Plus camera

In tegenstelling tot de Samsung Galaxy S9 heeft de grotere Samsung Galaxy S9 Plus twee hoofdcamera’s. DxO Mark heeft het vlaggenschip getest en de resultaten mogen er zijn. In totaal scoort het vlaggenschip 99 punten en daarmee staat de Samsung Galaxy S9 Plus op de eerste plaats. Het toestel is de allerbeste camera smartphone van dit moment aldus de site. Op het gebied van foto scoort de smartphone 104 punten en ontvangt 91 punten bij video. DxO Mark meent dat de Samsung Galaxy S9 Plus een smartphone is zonder echte zwaktes in de camera. Het duo scoort zowel in foto- als videomodi over de gehele linie goed. De Samsung levert in alle licht- en opnamesituaties een goede foto- en video beeldkwaliteit en verdient hiermee de hoogste DxOMark Mobile score ooit.

Camera specificaties

  • 12 megapixel primaire hoofdcamera, 1/2,55”, f/1.5 & f/2.4 diafragma
  • 12 megapixel secundaire hoofdcamera 1/3,6”, 2x tele en f/2.4 diafragma
  • OIS voor beide lenzen
  • Dual-pixel PDAF bij primaire camera
  • LED-flitser
  • 4K-video met 60 fps
  • 720p super slowmotion video met 960 fps
  • 8 megapixel selfie camera, 1/3,6”, f/1,7 diafragma

Premium Samsung Galaxy S9 Plus

De Samsung Galaxy S9 Plus is niet alleen een uitstekende camera smartphone. Het toestel is een van de beste overall smartphones van dit moment. Het schitterende glazen ontwerp is uniek in de markt. Het 6,2 inch beeldscherm loopt met een edge vrijwel naadloos over in de glazen achterkant. De smartphone heeft misschien wel het beste beeldscherm dat je op dit moment in de smartphone markt kunt vinden. Het is een groot Super AMOLED beeldscherm met een beeldverhouding van 18,5:9. De premium smartphone is daarnaast waterdicht (IP68) en beschikt over een flink uithoudingsvermogen dankzij de 3.500 mAh accu. In Nederland krijg je de Exynos 9810 aangedreven versie van de Galaxy S9 Plus met 6 GB aan werkgeheugen. De Exynos 9810 behoort tot de beste Android processors van dit moment. Je kunt de Samsung Galaxy S9 Plus kopen vanaf 949 euro en sluit al een Samsung Galaxy S9 Plus abonnement af vanaf 45 euro in de maand.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste aanbieding