Dit is de Moto G6 Plus en in deze kleuren verschijnt hij

Dit is de Moto G6 Plus en in deze kleuren verschijnt hij

Volgende week gaat het Mobile World Congress (MWC) van start in Barcelona. Eén van de aanwezigen is Motorola. Het Amerikaanse techbedrijf onthult dan vermoedelijk de Motorola Moto G6, Moto G6 Play en Moto G6 Plus. Van het laatstgenoemde toestel is nu een render opgedoken. Daarop is onder meer te zien in welke kleurvarianten het toestel verschijnt.

Het aantal nieuwe vlaggenschepen dat we aankomende week te zien krijgen op de Spaanse beursvloer is waarschijnlijk klein. Dat wil niet zeggen dat deze editie van het MWC minder interessant is. Als we de geruchten van de laatste tijd mogen geloven staan er meer dan genoeg interessante middenklassers op het programma. Eén daarvan is de Moto G6-serie. Dit jaar bestaat deze naar verluidt uit drie modellen: de reguliere Moto G6, de Moto G6 Play en Moto G6 Plus.

Kleurenpalet

Android Headlines heeft een render weten te bemachtigen waar de Motorola Moto G6 Plus op te zien zou zijn. Het eerste dat opvalt is dat het toestel in een regenboog aan kleurvariaties verschijnt. Als we de foto mogen geloven verschijnt hij in de kleuren zwart, wit, goud, zilver, blauw en cyaan. De behuizing is gemaakt van een combinatie van metaal en glas. Qua vormgeving heeft hij dus wel iets weg van de Honor 9. Inclusief de dubbele camera aan de achterkant. Deze is op dezelfde manier verwerkt als bij de Motorola Moto X4. Dat betekent dat de lenzen in een grote cirkel zijn verwerkt en wel iets weg heeft van een smiley of een alien. Dot ontwerp wordt ook wel de ‘camera Oreo’ genoemd.

Als je goed kijkt zie je geen vingerafdrukscanner aan de achterkant. In plaats daarvan heeft Motorola een fysieke thuisknop aan de voorkant verwerkt. Daar bevindt de vingerafdruksensor zich. Het lijkt haast wel alsof de Motorola Moto G6 Plus aan de voorzijde ook een dual-camerasysteem heeft. Volgens Android Headlines is het een single-lens camera met LED-flitser. Tot slot is te zien dat het beeldscherm ronde hoeken heeft.

Over de Motorola Moto G6 Plus

We zijn er niet helemaal van overtuigd op basis van deze foto, maar de Motorola Moto G6 Plus heeft naar verluidt een 5,93 inch groot IPS LCD-display met Full HD+ resolutie en 18:9 verhouding. Tevens hebben we gehoord dat de Moto G6 Plus met Qualcomm Snapdragon 630 onder de motorkap wordt geleverd. Hoeveel werkgeheugen en opslagcapaciteit je krijgt is op dit punt nog onduidelijk. Volgens het geruchtencircuit hebben de primaire camera’s een resolutie van 12 en 5 megapixels. De selfiecamera zou een resolutie van 16 megapixels hebben. Verder krijgt het toestel naar verluidt een 3250 mAh batterij. Tot slot hebben we nog niets gehoord over de Android-versie waarop het toestel draait.

Motorola Moto G6 Plus

Bekijk het laatste nieuws over Motorola:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones