Midrange dual camera Honor 6X verschijnt 18 oktober

Honor

In oktober zal de mid-range Honor 5X worden opgevolgd de Honor 6X. Het metalen toestel krijgt twee hoofdcamera´s en een 5,5-inch beeldscherm met 1080p resolutie.

Na de lancering van de Honor 8, het top model uit de budget lijn van Huawei, is het tijd voor een mid-range smartphone in de Honor lijn. Weibo gebruiker @Vetrax laat ons weten dat de Honor 6X met modelnummers BLN-TL10 & BLN-AL10, er snel aan zullen komen. Hij meldt namelijk dat de nieuwe Honor op 18 oktober verschijnt.

Huawei Honor

Mid-range smartphones worden steeds uitgebreider. Huawei neemt met Honor 6X zelfs de trend van 2016 over, dual camera’s. We verwachten het nieuwe toestel van Honor op 18 oktober te zien. Het toestel dat wij op de site van TENAA vonden, is voor China Mobile gemaakt. Eén van China’s grootste providers. Gelukkig zijn er twee modelnummers van de Honor bekend. Naast het China Mobile model is er ook een andere model, die naar alle verwachting ook richting Nederland zal komen.

 Honor 6X

Specificaties Honor 6X

De Honor 6X krijgt waarschijnlijk een 5,5-inch Full-HD beeldscherm en een metalen behuizing. Er gaan verschillende geruchten over de krachtbron van het toestel. Men tipt als krachtbron de Snapdragon 625 of een Kirin 650 processor. Beide processors zijn octa-cores, maar de eerste wordt gemaakt door Qualcomm en de laatste door Huawei zelf. De smartphone verschijnt waarschijnlijk met 3 GB werkgeheugen en 32 GB aan opslag. Met een microSD-kaart kun je meer opslagcapaciteit verkrijgen. Het grote verkoop punt van de smartphone zullen de dubbele camera zijn achterop. De dubbele camera opstelling bestaat waarschijnlijk uit twee 12-megapixel camera’s en onder het duo een vingerafdrukscanner. Steeds meer mid-range toestellen hebben de beschikking over deze handige extra beveiliging. De Honor 6X heeft een 3.000 mAh batterij.

Honor 6X

Volgens de laatste rapporten wordt de Honor 6X officieel gelanceerd op 18 oktober en helaas is China de eerste markt waar het toestel te verkrijgen is. Het is nog onduidelijk of de smartphone richting Europa komt. Men verwacht dat de adviesprijs van het toestel in China 1.399 yuan (circa 186,- euro). Waarschijnlijk volgt er snel meer informatie over het toestel.

Honor 5X

De Honor 6X vervangt de 5,5-inch Honor 5X. Deze smartphone heeft ook een Full-HD beeldscherm en wordt aangedreven door een Snapdragon 616 octa-core van Qualcomm. Het toestel heeft 2 GB werkgeheugen en 16 GB aan opslag. De smartphone heeft een 13-megapixel hoofdcamera en een 5-megapixel selfie camera. De Honor 5X was het eerste Honor toestel dat in Amerika verkocht werd. Het toestel is ondertussen meer dan 8 miljoen keer verkocht.

Bekijk het laatste nieuws over Honor:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones