Eerlijke deal: Ziggo verkoopt vanaf vandaag smartphones

Eerlijke deal: Ziggo verkoopt vanaf vandaag smartphones

Vanaf vandaag kunnen klanten niet alleen sim only abonnementen afsluiten bij Ziggo, je kunt nu ook telefoons kopen bij de provider. Vandaag biedt Ziggo ‘Een eerlijke deal voor je nieuwe mobiel’.

We hebben dit jaar veel gehoord over de ‘gratis’ telefoon binnen het telefoonabonnement die niet gratis bleek. Het toestel is sinds dit jaar officieel een koop op afbetaling/ lening. Sinds 2015 waren steeds meer providers ook duidelijk over de verdeling van de kosten. Maar pas nog, is Tele2 zelfs aangeklaagd in verband met de ‘gratis’ telefoons. Ziggo meent dat het duidelijker kan en vanaf vandaag biedt de provider ook eerlijke deals voor je nieuwe telefoon aan. Je kunt toestellen in één keer kopen of in 12 tot 24 maanden betalen.

Smartphone in termijnen betalen met 0% rente

Vanaf vandaag biedt Ziggo niet alleen sim only meer aan. Je kunt nu ook een telefoon kopen bij de provider. Je smartphone koop je in één keer of je betaald het toestel in delen. Kies je ervoor om de telefoon in termijnen betalen, dan betaal 12 tot 24 gelijke delen en geen rente. Echt bij koop op afbetaling rekent de provider 0% rente. Als klant heb je zelf de keuze tussen betaling ineens of in betalingstermijnen. De termijnen lopen los van het sim only abonnement en er zijn geen verborgen kosten zegt de provider in zijn persbericht.

Ziggo betoogt meer duidelijkheid

Volgens de kabelaar heerst er veel onduidelijkheid bij telefoonabonnementen met telefoon inbegrepen in de prijs. Onduidelijkheid over het betalingsdeel dat voor de smartphone bestemd is en welk deel voor telefonie. Ziggo meent dat dit zeker na afloop van de looptijd van het contract, kan leiden tot extra kosten. Klanten zijn gebaad bij meer transparantie en flexibiliteit.

Transparantie die Ziggo vandaag hoogst persoonlijk levert. Ziggo introduceert vandaag de mogelijkheid voor ‘Een eerlijke deal voor je nieuwe mobiel’. Een lange maar treffende naam voor de service. Bij Ziggo staan de kosten voor telefoon en abonnement namelijk los van elkaar. Het aanpassen of opzeggen van je sim only abonnement heeft geen invloed op de betaling van je telefoon. Abonnees zijn ook zeer flexibel in de betaling van hun telefoon. Naast 0% rente over 12 tot 24 termijnen, kunnen zij er voor kiezen tussentijds af te betalen. Mocht je tussentijds willen afbetalen dan kan dit zonder extra kosten.

De provider heeft mijn zijn nieuwe productaanbod geluisterd naar klanten. Lucien Brouwer, Vice President Products van Ziggo, is hierover zeer duidelijk. Hij zegt het volgende in het persbericht: “We hebben goed naar klanten geluisterd en voegen hiermee echt wat toe aan onze dienstverlening. Voortaan koop je bij Ziggo dus een mobiel op de manier die bij jou past.

Bekijk het laatste nieuws over Ziggo:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones