Eerste benchmark van een LG G6 smartphone gespot?

Eerste benchmark van een LG G6 smartphone gespot?

Dat de LG G6 eraan zit te komen moge duidelijk zijn. Het nieuwe vlaggenschip van LG zal tijdens de MWC in Barcelona eind deze maand worden aangekondigd. Inmiddels zijn er al aardig wat geruchten over deze nieuwe smartphone verspreid, maar heel veel over de specificaties weten we nog niet. Telefoonabonnement.nl heeft een benchmark gevonden van een onbekend LG toestel. Of het hier om de daadwerkelijke G6 gaat of een variant op de G6 is nog onbekend. Wat denk jij?

Benchmark LG smartphone met typenummer: LG-H871 gespot

Het typenummer LG-H871 is nog onbekend. Nog niet eerder hebben wij een toestel gevonden van LG met dit typenummer. En gezien de specificaties gaat het in elk geval om een nieuwe smartphone. Zo beschikt de smartphone uit deze benchmark over een (MSM8996) Qualcomm Snapdragon 820 of 821 processor met een kloksnelheid van 2,19 Ghz. Daarnaast werkt hij op 4 GB RAM geheugen. Wij zouden verwachten dat de LG G6 een 6 GB RAM geheugen mee krijgt, maar doordat er nog geen specificaties zijn uitgelekt, kan dit ook maar zo 4 GB zijn. Daarnaast gebeurt het ook regelmatig dat er verschillende versies in verschillende landen worden uitgebracht. Zo kan de G6 met 6GB in Amerika en Europa worden uitgebracht en een 4GB versie in een ander werelddeel.

LG G6, LG G6 Lite of LG G6 Compact

Eerder deze week werd er al gesproken over verschillende varianten die uit zouden komen voor de LG G6. Zo zou LG maar liefst 8 verschillende namen hebben vastgelegd. Waaronder LG G6 Lite en LG G6 Compact. Naar verwachting worden er dus meerdere varianten uitgebracht. Of de benchmark die wij hebben gespot om G6 of een Lite of Compact-versie gaat is vooralsnog onduidelijk. Zodra we meer te weten zijn gekomen over de LG G6 houden we je daar over op de hoogte.

Bekijk het laatste nieuws over LG:
René Dekker
Over de auteur: René Dekker

Mede-oprichter van Telefoonabonnement.nl. Al 8 jaar telecomspecialist. Verantwoordelijk voor de content en redactie. Passie voor online. Diehard Apple-fan. Houdt van gadgets, en zijn katten. Favoriete papa van Joris.

Neem gerust contact op:      rene@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones