Eerste foto’s van de Galaxy S7 gelekt

Samsung Galaxy S7

Op het internet zijn de eerste renders opgedoken van de nieuwe Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge. Op de foto is duidelijk te zien dat beide toestellen een ander beeldformaat meekrijgen wat eerder deze week al eens werd gemeld. Uit de foto’s kan nu opgemaakt worden dat dit inderdaad werkelijk zo is.

Opvolger

De nieuwe Galaxy S7 wordt uiteraard de directe opvolger van de bestaande Galaxy S6. Qua ontwerp lijkt er weinig veranderd te zijn, maar toch zijn er wel enkele zaken gewijzigd. Zo heeft Samsung er toch weer voor gekozen om een sleuf te maken voor een microSD-kaart. Hiermee keert deze gleuf dus wel weer terug in de nieuwe Galaxy S7. Ook zijn beide nieuwe modellen IP67 gecertificeerd, wat dus inhoud dat deze modellen weer water- en stofdicht zijn. Ook de Galaxy S6 kent deze certificering niet, terwijl juist die voorganger (de Galaxy S5) deze certificering wel weer kende.

Specificaties

Inmiddels lijkt er ook steeds meer duidelijkheid te komen over de specificaties. De Galaxy S7 krijgt een schermgrootte van 5.1 inch mee, terwijl de Galaxy S7 Edge het mag doen met een 5.5 inch touchscreen. Beide schermen zullen wel een maximale resolutie kennen van 2560 x 1440 pixels. Aan de achterzijde zullen wij een 12 megapixels camera aantreffen en voor de selfies is een 5 megapixels camera aanwezig.

Voorlopig heeft Samsung nog niets officieel bevestigd en vermoedelijk zullen deze modellen dan ook het Mobile World Congress werkelijk worden getoond. In dat geval moeten wij dus nog 21 februari wachten op de werkelijke lancering van beide modellen.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones